ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ

Η λέξη «μαριχουάνα» χρησιμοποιείται για να περιγράψει ένα μείγμα από αποξηραμένα φύλλα, μίσχους, λουλούδια και σπόρους του φυτού της Ινδικής κάνναβης. Στην αργκό έχει και πολλά άλλα ονόματα, όπως: χόρτο, τσιγαριλίκι, astro turf, bhang, dagga, dope, ganja, grass, hemp, home grown, J, Mary Jane, pot, reefer, roach, Texas tea, weed.

Το χασίς είναι μια συγγενική μορφή του ναρκωτικού που φτιάχνεται από τις ρητίνες του Ινδικού φυτού κάνναβη. Επίσης αποκαλείται και μαύρο, «chocolate», «hash» ή «shit» και είναι κατά μέσο όρο έξι φορές πιο δυνατό από τη μαριχουάνα.

Ο όρος «κάνναβη» αναφέρεται σε όλων των ειδών τα ναρκωτικά που προέρχονται από την Ινδική κάνναβη, συμπεριλαμβανόμενης της μαριχουάνας και του χασίς. Ανεξάρτητα από το όνομα αυτό το ναρκωτικό είναι ένα παραισθησιογόνο – μία ουσία η οποία διαστρεβλώνει τον τρόπο που το μυαλό αντιλαμβάνεται τον κόσμο στον οποίο ζει το άτομο.

Μάθετε τι είναι αυτό που δεν θέλουν με τίποτα να γνωρίζετε οι έμποροι και τα «βαποράκια» της μαριχουάνας. Μάθετε τα δεδομένα.

Ζητήστε το δικό σας ΔΩΡΕΑΝ αντίτυπο από το βιβλιαράκι, Η Αλήθεια για τη Μαριχουάνα.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ
ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ΣΑΣ

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λάβετε το ΔΩΡΕΑΝ βιβλιαράκι σας.

[?]