Δωρεάν Μαθήματα στο Διαδίκτυο της Αλήθειας για τα Ναρκωτικά

Αυτή η σειρά των διαδραστικών μαθημάτων της Αλήθειας για τα Ναρκωτικά έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορείτε να μάθετε την αλήθεια για τα ναρκωτικά με τον δικό σας ρυθμό. Μάθετε τι είναι τα ναρκωτικά, ποια είναι τα συστατικά τους στοιχεία, τις βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες επιπτώσεις τους, και δείτε αληθινές ιστορίες από αληθινούς ανθρώπους για καθένα από τα πιο δημοφιλή ναρκωτικά επιλογής. Για να ξεκινήσετε, διαλέξτε ένα από τα μαθήματα από την παρακάτω λίστα.

Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά

Μέσα από αυτό το διαδραστικό μάθημα θα μάθετε τον λόγο για τον οποίο οι άνθρωποι παίρνουν ναρκωτικά εξαρχής. Θα ανακαλύψετε επίσης βασικά δεδομένα σχετικά με τα πιο διαδεδομένα ναρκωτικά. Και θα τα ακούσετε από εκείνους που επιβίωσαν από τον εθισμό για να πουν την ιστορία τους. Εκπαιδευτείτε. Μάθετε την αλήθεια για τα ναρκωτικά.

Αρχάριος
‏54 min
‏5 Μαθήματα

Η Αλήθεια για την Κατάχρηση Συνταγογραφούμενων Φαρμάκων

Μέσα από αυτό το διαδραστικό μάθημα θα μάθετε την αλήθεια για την κατάχρηση συνταγογραφούμενων φαρμάκων. Θα την ακούσετε από πρώην εθισμένους που γνωρίζουν τις συνέπειες και μιλούν για την πραγματική, από πρώτο χέρι, εμπειρία τους σχετικά για τους κινδύνους των συνταγογραφούμενων φαρμάκων.

Αρχάριος
‏58 min
‏5 Μαθήματα

Η Αλήθεια για τη Χρήση Ριταλίνης

Μέσα από αυτό το διαδραστικό μάθημα θα μάθετε την αλήθεια για τη χρήση Ριταλίνης. Θα μάθετε πώς ξεκινάει η χρήση Ριταλίνης και τις επιπτώσεις της κατάχρησης συνταγογραφούμενων φαρμάκων. Οι άνθρωποι που έχουν κάνει χρήση Ριταλίνης λένε τη γυμνή αλήθεια για το τι τους συνέβη.

Αρχάριος
‏49 min
‏5 Μαθήματα

Η Αλήθεια για τα Παυσίπονα

Μέσα από αυτό το διαδραστικό μάθημα θα μάθετε την αλήθεια για τα παυσίπονα. Θα λάβετε δεδομένα από πρώην εθισμένους που γνωρίζουν από πρώτο χέρι πόσο εύκολο είναι να εθιστείς.

Αρχάριος
‏38 min
‏5 Μαθήματα

Η Αλήθεια για την Ηρωίνη

Μέσα από αυτό το διαδραστικό μάθημα θα μάθετε την αλήθεια για την ηρωίνη. Θα ακούσετε πρώην εθισμένους να λένε τις ιστορίες τους για το πώς εθίστηκαν και πώς ο εθισμός τους στην ηρωίνη έγινε η διαρκής εμμονή τους.

Αρχάριος
‏48 min
‏5 Μαθήματα

Η Αλήθεια για τη Μαριχουάνα

Μέσα από αυτό το διαδραστικό μάθημα, θα μάθετε την αλήθεια για τη μαριχουάνα, τους μύθους που την περιβάλλουν και τον λόγο που πολλοί πρώην ναρκομανείς πιστεύουν ότι η χρήση της συχνά οδηγεί σε ακόμα πιο επιβλαβή ναρκωτικά.

Αρχάριος
‏53 min
‏5 Μαθήματα

Η Αλήθεια για τα Συνθετικά Ναρκωτικά

Μέσα από αυτό το διαδραστικό μάθημα θα μάθετε την αλήθεια για τα συνθετικά ναρκωτικά και τον λόγο που –ανεξάρτητα από το τι σας λένε οι άνθρωποι– δεν είναι φυσικά, ασφαλή ή νόμιμα. Θα τα ακούσετε απευθείας από πρώην χρήστες που βίωσαν τις σοβαρές επιπτώσεις των συνθετικών ναρκωτικών.

Αρχάριος
‏47 min
‏5 Μαθήματα

Η Αλήθεια για το Αλκοόλ

Μέσα από αυτό το διαδραστικό μάθημα θα μάθετε την αλήθεια για το αλκοόλ. Λάβετε τα ειλικρινή δεδομένα για το αλκοόλ στις διάφορες μορφές του από εκείνους που ξεπέρασαν τον εθισμό.

Αρχάριος
‏41 min
‏5 Μαθήματα

Η Αλήθεια για τα Εισπνεόμενα

Μέσα από αυτό το διαδραστικό μάθημα θα μάθετε την αλήθεια για τα εισπνεόμενα. Θα ανακαλύψετε πώς η εισπνοή από τυπικές χημικές ουσίες μπορεί να έχει επικίνδυνες και θανατηφόρες επιπτώσεις. Και θα το ακούσετε από τους ανθρώπους που επέζησαν από τον εθισμό εισπνεόμενων ουσιών.

Αρχάριος
‏46 min
‏5 Μαθήματα

Η Αλήθεια για το Έκσταση

Μέσα από αυτό το διαδραστικό μάθημα θα μάθετε την αλήθεια για το Έκσταση. Θα μάθετε τα ειλικρινή δεδομένα σχετικά με αυτό το ναρκωτικό των σχεδιαστών από ανθρώπους που έχουν κάνει χρήση του.

Αρχάριος
‏44 min
‏5 Μαθήματα

Η Αλήθεια για το LSD

Μέσα από αυτό το διαδραστικό μάθημα θα μάθετε την αλήθεια για το LSD. Αληθινοί Άνθρωποι που έχουν κάνει χρήση LSD, εξηγούν τα πάντα με ακρίβεια – από την ιστορία του έως τις ονομασίες του στην αργκό, και τις απρόβλεπτες επιπτώσεις και τους κινδύνους του.

Αρχάριος
‏45 min
‏5 Μαθήματα

Η Αλήθεια για την Κοκαΐνη

Μέσα από αυτό το διαδραστικό μάθημα θα μάθετε την αλήθεια για την κοκαΐνη. Τι είναι, από τι είναι φτιαγμένη και γιατί είναι τόσο πολύ εθιστική. Πρώην εθισμένοι στην κοκαΐνη δίνουν τα ειλικρινή δεδομένα σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετώπισαν από τη χρήση της κοκαΐνης.

Αρχάριος
‏49 min
‏5 Μαθήματα

Η Αλήθεια για το Κρακ

Μέσα από αυτό το διαδραστικό μάθημα θα μάθετε την αλήθεια για το κρακ κοκαΐνης. Θα την ακούσετε απευθείας από πρώην χρήστες του κρακ που μιλάνε για το πώς εθίστηκαν και το αποτέλεσμα που είχε αυτό στη ζωή τους.

Αρχάριος
‏45 min
‏5 Μαθήματα

Η Αλήθεια για την Κρυσταλλική Μεθ

Μέσα από αυτό το διαδραστικό μάθημα θα μάθετε την αλήθεια για την κρυσταλλική μεθ. Πρώην χρήστες θα σας πουν από ποιες χημικές ουσίες είναι φτιαγμένο και τι πέρασαν για να υποστηρίξουν την εξάρτησή τους στο μεθ.

Αρχάριος
‏48 min
‏5 Μαθήματα