ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Η εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού «Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά» που συνεχίζεται για δεύτερη συνεχή χρονιά, κέρδισε επτά βραβεία Addy, επιπλέον των δύο που κέρδισε το περασμένο έτος.Έξι Ανακοινώσεις Κοινής Ωφέλειας «Είπαν Ψέματα» πήραν το Χάλκινο Βραβείο Addy ενώ η ίδια η εκστρατεία έλαβε το Ασημένιο Βραβείο.

«Αυτές οι Ανακοινώσεις Κοινής Ωφέλειας αναμεταδόθηκαν σε πάνω από 180 τηλεοπτικούς σταθμούς και σε περισσότερους από 170 διαφορετικούς δημόσιους χώρους σε όλο τον κόσμο, φέρνοντας το μήνυμα της αλήθειας για τα ναρκωτικά σε εκατοντάδες εκατομμύρια», δήλωσε ο σκηνοθέτης Γκάρι Ράβενσκροφτ.

Οι Ανακοινώσεις Κοινής Ωφέλειας αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο του Ιδρύματος για Έναν Κόσμο χωρίς Ναρκωτικά, το οποίο πραγματοποιεί μια προσπάθεια εκπαίδευσης του κοινού έτσι ώστε όχι μόνο να σταματήσουν τη χρήση ναρκωτικών τα παιδιά και οι ενήλικες, αλλά και να μην καταφύγουν ποτέ σ’ αυτά, κατά πρώτο λόγο.

Τα Βραβεία Addy έχουν καθιερωθεί από την Αμερικανική Ομοσπονδία Διαφήμισης και είναι το μόνο πρόγραμμα επιβράβευσης δημιουργικότητας που απονέμεται από τη διαφημιστική βιομηχανία. Με πάνω από 60.000 ετήσιες συμμετοχές, τα Βραβεία Addy είναι το μεγαλύτερο και πιο ανταγωνιστικό πρόγραμμα επιβράβευσης διαφήμισης στον κόσμο.

Για να μάθετε περισσότερα, παραγγείλτε ένα ΔΩΡΕΑΝ Ενημερωτικό Πακέτο Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά