Φέρνοντας την Αλήθεια για τα Ναρκωτικά στην Μπάχα Καλιφόρνια Σουρ
Η αγάπη για έναν αγαπημένο προορισμό παιδικών διακοπών οδηγεί σε μια συνεργασία με την κυβέρνηση για να παραδοθεί η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά σε όλα τα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Μπάχα Καλιφόρνια Σουρ.
διαβάστε περισσότερα >>
Το Ένας Κόσμος Χωρίς Ναρκωτικά του Κλερμόν‑Φεράν Προσεγγίζει Κάθε Γωνιά της Πόλης τους
Το παράρτημα του Ένας Κόσμος Χωρίς Ναρκωτικά του Κλερμόν‑Φεράν είναι μια αφοσιωμένη ομάδα εθελοντών που τακτικά παίρνουν τους δρόμους της πόλης τους παρέχοντας στους πολίτες την αλήθεια για τα ναρκωτικά.
διαβάστε περισσότερα >>
Η Αλήθεια Αποκαλύπτεται στους Αγώνες της Κοινοπολιτείας
Καθώς η Γκολντ Κόοστ (Χρυσή Ακτή) της Αυστραλίας φιλοξενεί τους Αγώνες της Κοινοπολιτείας, η ομάδα του Ένας Κόσμος Χωρίς Ναρκωτικά είναι εκεί για να την απαλλάξει από τα ναρκωτικά.
διαβάστε περισσότερα >>
Η Γουινέα Βρίσκει την Ελπίδα με το Ένας Κόσμος Χωρίς Ναρκωτικά
Ο Sylla Faouly ήθελε να φέρει την αλήθεια στη Γουινέα και βρήκε τα εργαλεία με το Ένας Κόσμος Χωρίς Ναρκωτικά.
διαβάστε περισσότερα >>
Το Έναυσμα για Ένα Κίνημα που Έχει Σχεδιαστεί για να Απομακρύνει την Επιδημία των Ναρκωτικών από τη Βραζιλία
Ένας στρατός Βραζιλιάνων εθελοντών τού «Ένας Κόσμος Χωρίς Ναρκωτικά» δραστηριοποιείται για τη σωτηρία ενός ολόκληρου έθνους, εν μέσω μιας κρίσης κοκαΐνης, αποτελώντας το καλό παράδειγμα για το τι μπορεί να επιτευχθεί με τα σωστά μέσα.
διαβάστε περισσότερα >>
Καθαρό Πάθος Κινητοποιεί Έναν Νιγηριανό Αγωνιστή Κατά των Ναρκωτικών να Προσεγγίσει τους Νέους με την Αλήθεια
Όντας ένας επιτυχημένος ηλεκτρολόγος μηχανικός και σύμβουλος μη κυβερνητικών οργανισμών, η επιτυχία του Daniel Chukwudike ήταν εξασφαλισμένη. Είναι πανευτυχής που έχει αφιερώσει τη ζωή του στο να βοηθά άλλους.
διαβάστε περισσότερα >>
Ένας Αστυνομικός Σχολικής Ασφάλειας Περιγράφει «Πώς Γίνεται»
Ο αστυνομικός Joe Comegna λατρεύει το γεγονός ότι καταφέρνει να δίνει στα παιδιά αυτό που χρειάζονται για το μέλλον. Είναι επίσης αρχηγός των Προσκόπων της Αμερικής και προπονητής λακρός.
διαβάστε περισσότερα >>
Η Αλήθεια για το Φεντανίλ
Τι κάνει το φεντανίλ, τον συνθετικό ξάδελφο της ηρωίνης, ένα από τα πιο θανατηφόρα ναρκωτικά στον κόσμο;
διαβάστε περισσότερα >>
Εντολή για την Αλήθεια για τα Ναρκωτικά για Ολόκληρη την Πολεμική Αεροπορία της Κολομβίας
Πριν από το τέλος του 2018, η Πολεμική Αεροπορία της Κολομβίας μπορεί να είναι η πρώτη στρατιωτική δύναμη στον κόσμο με κάθε στρατιώτη να έχει εκπαιδευτεί στην Αλήθεια για τα Ναρκωτικά.
διαβάστε περισσότερα >>
Η Κομητεία Σέλμπι Λαμβάνει την Αλήθεια για τα Ναρκωτικά
Όταν η Jan Corbett συνταξιοδοτήθηκε, βρήκε το πραγματικό της πάθος – να προστατεύσει τη νεολαία από την καταστροφή της χρήσης ναρκωτικών και αλκοόλ.
διαβάστε περισσότερα >>
Προσεγγίζοντας Κάθε Παιδί
Ο Darren Tessitore είναι αποφασισμένος ότι κάθε παιδί στις ΗΠΑ θα πάρει την Αλήθεια για τα Ναρκωτικά, και δεν αστειεύεται.
διαβάστε περισσότερα >>
Η Αλήθεια για το «Kratom»
Μερικοί θεωρούν το kratom εξίσου επικίνδυνο όσο η ηρωίνη και το μεθ. Τι είναι όμως αυτό;
διαβάστε περισσότερα >>
Μια Συμμαχία για να Βάλουμε Τέλος στη Χρήση Ναρκωτικών στις Φιλιππίνες
Σε μια χώρα που μαστίζεται από τη διεθνή διακίνηση ναρκωτικών και την εγχώρια χρήση ναρκωτικών, η εθνική ομάδα αστυνομικών συνεργάστηκε με το Ίδρυμα για Έναν Κόσμο Χωρίς Ναρκωτικά για να πρωτοστατήσουν στην αντιμετώπιση του προβλήματος.
διαβάστε περισσότερα >>
Ποδηλατοδρομία του Ένας Κόσμος Χωρίς Ναρκωτικά Αλλάζει τη Στάση Ενός Έθνους Απέναντι στα Ναρκωτικά
Δεκαπέντε χρόνια στη σειρά, δρομείς και ποδηλατιστές συγκεντρώνονται για έναν μαραθώνιο για την υποστήριξη της ζωής χωρίς ναρκωτικά και για να συμβάλουν σε μια εθνική πτώση στα ποσοστά χρήσης ναρκωτικών.
διαβάστε περισσότερα >>
Από Έμπορος Ναρκωτικών Έγινε Σύμβουλος της Νεολαίας
Ο Tony Mendez είναι αποφασισμένος να χρησιμοποιήσει ό,τι έμαθε από τα λάθη του για να το δώσει στη νεολαία σήμερα, έτσι ώστε να μπορούν να έχουν ένα καλύτερο μέλλον.
διαβάστε περισσότερα >>
Οι Γονείς Είναι το Κλειδί για την Επιτυχία των Παιδιών, Δηλώνει Εκπαιδευτικός
Η σύσκεψη για την πρόληψη ναρκωτικών δίνει στους γονείς εργαλεία για τα παιδιά τους ώστε να αποφύγουν τα ναρκωτικά και τις συμμορίες.
διαβάστε περισσότερα >>
Το Ίδρυμα για Έναν Κόσμο Χωρίς Ναρκωτικά στην Ιαπωνία Αποκαθιστά την Αλήθεια σχετικά με τα Συνθετικά Ναρκωτικά τα οποία Προωθούνται ως «Αβλαβή»
Η συνθετική μαριχουάνα στην Ιαπωνία ονομάζεται ντάπο χάμπου –«ναρκωτικό που παρακάμπτει τον νόμο»– και το όνομά της μπορεί να είναι σημαντικός παράγοντας για τη χαμηλή επίγνωση που έχει το κοινό για τις βλαβερές συνέπειές της. Όμως, από τον Ιανουάριο μέχρι τον Μάιο του 2012 αναφέρθηκαν περισσότερες από 100 εισαγωγές σε μονάδες εντατικής θεραπείας, οι οποίες σχετίζονταν με τα συνθετικά ναρκωτικά.
διαβάστε περισσότερα >>
Παρέχοντας Αποτελεσματική Εκπαίδευση σε μια Κύρια Περιοχή Διακίνησης Ναρκωτικών
Η αποστολή του Ιδρύματος Κοινοτικών Συμμαχιών για μια Νεολαία Χωρίς Ναρκωτικά είναι να προωθήσει το μήνυμα ότι οι κοινότητες πρέπει να είναι ασφαλείς και χωρίς ναρκωτικά. Οι δραστηριότητές μας στηρίζουν την Εθνική Στρατηγική για τον Έλεγχο των Ναρκωτικών, η οποία καθορίζεται από το Γραφείο του Προέδρου της Εθνικής Πολιτικής για τον Έλεγχο των Ναρκωτικών.
διαβάστε περισσότερα >>
Αρχηγός της Αστυνομίας Εξυμνεί το Πρόγραμμα «Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά»
Ως Αρχηγός της Αστυνομίας του Μπάμπιτ της Μινεσότα, εκπαιδευμένος στην παροχή πρώτων βοηθειών και ως πυροσβέστης επίσης, ο Chad Loewen έχει σώσει πολλές ζωές. Στον διπλό του ρόλο ως Αρχηγός και επικεφαλής της εκπαίδευσης σχετικά με τα ναρκωτικά στο τμήμα του, λέει πως τώρα σώζει ζωές μέσα από το πρόγραμμα του Ιδρύματος για Έναν Κόσμο Χωρίς Ναρκωτικά «Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά».
διαβάστε περισσότερα >>
Αληθινοί Άνθρωποι – Αληθινές Ιστορίες παίρνουν το Βραβείο Aurora
Το Ίδρυμα για Έναν Κόσμο χωρίς Ναρκωτικά έχει δημιουργήσει έναν ακόμη νικητή στην εκστρατεία του κατά των ναρκωτικών. Το Ίδρυμα έχει ήδη γίνει ευρέως γνωστό για την...
διαβάστε περισσότερα >>
«Ένας Κόσμος χωρίς Ναρκωτικά» στη Φλόριντα Κλιμακώνει τις Δραστηριότητες Ευαισθητοποίησης απέναντι στα Ναρκωτικά
Οι εθελοντές από το Ίδρυμα για Έναν Κόσμο χωρίς Ναρκωτικά έχουν εντείνει τις δραστηριότητες ευαισθητοποίησης σχετικά με τα ναρκωτικά στη Φλόριντα. Απευθύνονται τις...
διαβάστε περισσότερα >>
Επαναλαμβανόμενες Τιμητικές Διακρίσεις για την Εκπαιδευτική Εκστρατεία ενάντια στα ναρκωτικά
Η εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού «Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά» που συνεχίζεται για δεύτερη συνεχή χρονιά, κέρδισε επτά βραβεία Addy, επιπλέον των δύο που κέρδισε το...
διαβάστε περισσότερα >>
Οι Διαφημίσεις για την ευαισθητοποίηση κατά των ναρκωτικών στα σημαντικότερα Κανάλια
Μια νέα σειρά Ανακοινώσεων Κοινής Ωφέλειας για την εκπαίδευση κατά των ναρκωτικών του Ιδρύματος για Έναν Κόσμο χωρίς Ναρκωτικά προβάλλεται με πολύ δυνατά μηνύματα...
διαβάστε περισσότερα >>
Τεχνολογικό Ινστιτούτο Αντιστρέφει Τους Όρους σε Διαβόητο Κέντρο Διακίνησης Ναρκωτικών
Μια καμπάνια εκπαίδευσης για τα ναρκωτικά ξεκίνησε από τους μαθητές και τους εκπαιδευτές του Ανώτατου Ινστιτούτου της Τεχνολογίας του...
διαβάστε περισσότερα >>