Εντολή για την Αλήθεια για τα Ναρκωτικά για Ολόκληρη την Πολεμική Αεροπορία της Κολομβίας
Πριν από το τέλος του 2018, η Πολεμική Αεροπορία της Κολομβίας μπορεί να είναι η πρώτη στρατιωτική δύναμη στον κόσμο με κάθε στρατιώτη να έχει εκπαιδευτεί στην Αλήθεια για τα Ναρκωτικά.
διαβάστε περισσότερα >>
Η Κομητεία Σέλμπι Λαμβάνει την Αλήθεια για τα Ναρκωτικά
Όταν η Jan Corbett συνταξιοδοτήθηκε, βρήκε το πραγματικό της πάθος – να προστατεύσει τη νεολαία από την καταστροφή της χρήσης ναρκωτικών και αλκοόλ.
διαβάστε περισσότερα >>
Προσεγγίζοντας Κάθε Παιδί
Ο Darren Tessitore είναι αποφασισμένος ότι κάθε παιδί στις ΗΠΑ θα πάρει την Αλήθεια για τα Ναρκωτικά, και δεν αστειεύεται.
διαβάστε περισσότερα >>
Η Αλήθεια για το «Kratom»
Μερικοί θεωρούν το kratom εξίσου επικίνδυνο όσο η ηρωίνη και το μεθ. Τι είναι όμως αυτό;
διαβάστε περισσότερα >>
Μια Συμμαχία για να Βάλουμε Τέλος στη Χρήση Ναρκωτικών στις Φιλιππίνες
Σε μια χώρα που μαστίζεται από τη διεθνή διακίνηση ναρκωτικών και την εγχώρια χρήση ναρκωτικών, η εθνική ομάδα αστυνομικών συνεργάστηκε με το Ίδρυμα για Έναν Κόσμο Χωρίς Ναρκωτικά για να πρωτοστατήσουν στην αντιμετώπιση του προβλήματος.
διαβάστε περισσότερα >>
Ποδηλατοδρομία του Ένας Κόσμος Χωρίς Ναρκωτικά Αλλάζει τη Στάση Ενός Έθνους Απέναντι στα Ναρκωτικά
Δεκαπέντε χρόνια στη σειρά, δρομείς και ποδηλατιστές συγκεντρώνονται για έναν μαραθώνιο για την υποστήριξη της ζωής χωρίς ναρκωτικά και για να συμβάλουν σε μια εθνική πτώση στα ποσοστά χρήσης ναρκωτικών.
διαβάστε περισσότερα >>
Από Έμπορος Ναρκωτικών Έγινε Σύμβουλος της Νεολαίας
Ο Tony Mendez είναι αποφασισμένος να χρησιμοποιήσει ό,τι έμαθε από τα λάθη του για να το δώσει στη νεολαία σήμερα, έτσι ώστε να μπορούν να έχουν ένα καλύτερο μέλλον.
διαβάστε περισσότερα >>
Οι Γονείς Είναι το Κλειδί για την Επιτυχία των Παιδιών, Δηλώνει Εκπαιδευτικός
Η σύσκεψη για την πρόληψη ναρκωτικών δίνει στους γονείς εργαλεία για τα παιδιά τους ώστε να αποφύγουν τα ναρκωτικά και τις συμμορίες.
διαβάστε περισσότερα >>
Πώς Κάποιος Αποφασισμένος από τη Βενεζουέλα Ρίχνει τη Χρήση των Ναρκωτικών Κατά 40%
Παρά το γεγονός ότι ο Mario Chirinos έχει εκπαιδεύσει περίπου 4.000 στρατιώτες, 135.000 μέλη του προσωπικού εταιρειών και 450.000 μαθητές στη Βενεζουέλα, θα σας πει ότι μόλις άρχισε.
διαβάστε περισσότερα >>
Η Ιταλική Ομάδα Πες Όχι στα Ναρκωτικά τα Βάζει με την Πρωτεύουσα της Ηρωίνης της Ευρώπης
Μια ομάδα από ανήσυχους γονείς παίρνει στα χέρια της την κατάσταση για να δημιουργήσει ένα Μιλάνο χωρίς χρήση ναρκωτικών, επιστρατεύοντας φιλόμουσους, παίκτες ποδοσφαίρου, δημοτικούς αξιωματούχους και την εθνική αστυνομία σ’ έναν αγώνα μέχρι να δοθεί τέλος στη χρήση ναρκωτικών στην πόλη τους.
διαβάστε περισσότερα >>
Η Ομάδα Ένας Κόσμος Χωρίς Ναρκωτικά Εξουδετερώνει την Καταστροφή
Μια πανίσχυρη ομάδα στην Κεντρική Ευρώπη εργάζεται για να εξουδετερώσει αυτό που έχει ονομαστεί «ωρολογιακή βόμβα» της χρήσης ναρκωτικών πριν αρχίσει.
διαβάστε περισσότερα >>
Αρχηγοί των Προσκόπων της Τυνησίας Μαθαίνουν την Αλήθεια
Σύμβουλοι της νεολαίας μαθαίνουν εργαλεία που θα χρησιμοποιήσουν για να βοηθήσουν τους νεαρούς εθισμένους.
διαβάστε περισσότερα >>
Το Ίδρυμα για Έναν Κόσμο Χωρίς Ναρκωτικά στην Ιαπωνία Αποκαθιστά την Αλήθεια σχετικά με τα Συνθετικά Ναρκωτικά τα οποία Προωθούνται ως «Αβλαβή»
Η συνθετική μαριχουάνα στην Ιαπωνία ονομάζεται ντάπο χάμπου –«ναρκωτικό που παρακάμπτει τον νόμο»– και το όνομά της μπορεί να είναι σημαντικός παράγοντας για τη χαμηλή επίγνωση που έχει το κοινό για τις βλαβερές συνέπειές της. Όμως, από τον Ιανουάριο μέχρι τον Μάιο του 2012 αναφέρθηκαν περισσότερες από 100 εισαγωγές σε μονάδες εντατικής θεραπείας, οι οποίες σχετίζονταν με τα συνθετικά ναρκωτικά.
διαβάστε περισσότερα >>
Παρέχοντας Αποτελεσματική Εκπαίδευση σε μια Κύρια Περιοχή Διακίνησης Ναρκωτικών
Η αποστολή του Ιδρύματος Κοινοτικών Συμμαχιών για μια Νεολαία Χωρίς Ναρκωτικά είναι να προωθήσει το μήνυμα ότι οι κοινότητες πρέπει να είναι ασφαλείς και χωρίς ναρκωτικά. Οι δραστηριότητές μας στηρίζουν την Εθνική Στρατηγική για τον Έλεγχο των Ναρκωτικών, η οποία καθορίζεται από το Γραφείο του Προέδρου της Εθνικής Πολιτικής για τον Έλεγχο των Ναρκωτικών.
διαβάστε περισσότερα >>
Αρχηγός της Αστυνομίας Εξυμνεί το Πρόγραμμα «Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά»
Ως Αρχηγός της Αστυνομίας του Μπάμπιτ της Μινεσότα, εκπαιδευμένος στην παροχή πρώτων βοηθειών και ως πυροσβέστης επίσης, ο Chad Loewen έχει σώσει πολλές ζωές. Στον διπλό του ρόλο ως Αρχηγός και επικεφαλής της εκπαίδευσης σχετικά με τα ναρκωτικά στο τμήμα του, λέει πως τώρα σώζει ζωές μέσα από το πρόγραμμα του Ιδρύματος για Έναν Κόσμο Χωρίς Ναρκωτικά «Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά».
διαβάστε περισσότερα >>