Με συσκέψεις σε όλο τον κόσμο, τα μέλη του Ιδρύματος για έναν Κόσμο Χωρίς Ναρκωτικά, συναντούνται με άλλους ειδικούς πρόληψης χρήσης ναρκωτικών και μοιράζονται τις πηγές που μπορούν να χρησιμοποιήσουν άμεσα για τα προγράμματά τους.

ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΧΡΗΣΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

ΠΛΗΣΙΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ

Το να είσαι ειδικός σημαίνει ότι είσαι αφοσιωμένος σε ένα συγκεκριμένο τομέα. Το ότι είστε Ειδικοί στην Πρόληψη Χρήσης Ναρκωτικών δείχνει και κάτι ακόμα: ότι νοιάζεστε.

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι η αποτελεσματική εκπαίδευση σχετικά με τα ναρκωτικά και τα προγράμματα πρόληψης όχι μόνο σώζουν ζωές αλλά και μειώνουν την κοινωνική αναστάτωση που συνδέεται με τη χρήση ναρκωτικών και δημιουργούν ασφαλέστερες κοινωνίες.

Κι εδώ, μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Αντλώντας από τα αποθέματα της εικοσαετούς εμπειρίας συνεργασίας μας με τους εφήβους, τους γονείς και άλλους ειδικούς στην πρόληψη των ναρκωτικών, το πρόγραμμα μας παρέχει τεκμηριωμένες πληροφορίες και πραγματικές ιστορίες ζωής που αγγίζουν τους νέους κι αυτό τους κάνει να αλλάζουν τη νοοτροπία τους σχετικά με τη χρήση ναρκωτικών.

Ο πυρήνας του εκπαιδευτικού προγράμματος του Ιδρύματος αποτελείται από το ντοκιμαντέρ, διαρκείας 1 ώρας και 42 λεπτών, Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά: Αληθινοί Άνθρωποι, Πραγματικές ιστορίες. Σε συνδυασμό με τις βραβευμένες ανακοινώσεις κοινής ωφέλειας και τη σειρά με τα βιβλιαράκια Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά, το πρόγραμμά μας αγγίζει τα παιδιά κι αυτό τα κάνει να αποφασίζουν από μόνα τους να μείνουν μακριά από τα ναρκωτικά.

Να τι λένε άλλοι Ειδικοί στην Πρόληψη σχετικά με το πρόγραμμά μας:

«[Το πρόγραμμα] είναι πολύ αποτελεσματικό σε ό, τι αφορά την πρόληψη και την ευαισθητοποίηση. Έχει ενθαρρύνει τις συζητήσεις μεταξύ των νέων και των συνομηλίκων τους και των νέων με τους γονείς τους. Άλλοι νέοι έφεραν τους φίλους τους για να συμμετέχουν στο πρόγραμμα».
Σ.T., Συντονιστής Υπηρεσιών για τα Παιδιά και τους Νέους, Καναδάς.

«Οι πόροι που παρέχονται από το Ίδρυμα για Έναν Κόσμο Χωρίς Ναρκωτικά βοήθησαν την υπηρεσία μας να αυξήσει την επίγνωση στην κοινότητά μας σχετικά με τους κινδύνους, τις βλάβες στην υγεία και τις συνέπειες που προκύπτουν από τη χρήση ουσιών. Οι μαθητές και οι διδάσκοντες που τα είδαν εντυπωσιάστηκαν πολύ από την ποιότητα, τον επαγγελματισμό και τα περιεχόμενα των βίντεο και του σχολικού προγράμματος. Οι πληροφορίες ήταν καλόδεχτες από τα παιδιά που συμμετείχαν, γιατί τις συνδύασαν με τα θέματα του βίντεο και των σποτ».
Τ.Φ., Επόπτης Προγράμματος Πρόληψης, Νιου Τζέρσεϊ

Μπορείτε να έχετε τα ίδια αποτελέσματα και στις δικιές σας εκπαιδευτικές παρουσιάσεις σχετικά με τα ναρκωτικά!

Παραγγείλετε το ΔΩΡΕΑΝ Ενημερωτικό Πακέτο Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά και το Εκπαιδευτικό Πακέτο Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά