Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά
Η Αλήθεια για τη Μαριχουάνα
Η Αλήθεια για τα Συνθετικά Ναρκωτικά
Η Αλήθεια για το Αλκοόλ
Η Αλήθεια για το Έκσταση
Η Αλήθεια για την Κοκαΐνη
Η Αλήθεια για το Κρακ
Η Αλήθεια για την Κρυσταλλική Μεθαμφεταμίνη
Η Αλήθεια για τα Εισπνεόμενα
Η Αλήθεια για την Ηρωίνη
Η Αλήθεια για το LSD
Η Αλήθεια για τη Χρήση Ριταλίνης
Η Αλήθεια για τα Παυσίπονα
Η Αλήθεια για τα Συνταγογραφούμενα Φάρμακα

 

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά είναι μια σειρά δεκατριών εικονογραφημένων φυλλαδίων που περιέχουν τεκμηριωμένες πληροφορίες για τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα ναρκωτικά.

Αυτή η ιστοσελίδα περιέχει το πλήρες κείμενο των εν λόγω φυλλαδίων, τα οποία έχουν γραφτεί ειδικά για τους νέους, αλλά περιέχουν δεδομένα που χρειάζονται να γνωρίζουν επίσης και οι ενήλικες.

Γραμμένα σε απλό κατανοητό λόγο, και διαθέσιμα σε 22 γλώσσες, τα βιβλιαράκια εξηγούν τις φυσικές και ψυχολογικές συνέπειες των ναρκωτικών σε ένα άτομο. Αφηγούνται αληθινές ιστορίες ανθρώπων που έχουν κάνει χρήση ναρκωτικών και έχουν εθιστεί σε αυτές.

Αν κάποιος προσπαθεί να σας προωθήσει ένα ναρκωτικό, ή αν σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε ένα ναρκωτικό ή χρησιμοποιείτε ήδη, ή αν γνωρίζετε κάποιον που χρησιμοποιεί ναρκωτικά, εξερευνήστε αυτόν τον δικτυακό τόπο για να πάρετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση.

Το πρώτο τμήμα, με τίτλο «Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά», δίνει μια τεκμηριωμένη και συνοπτική περιγραφή του τι ακριβώς είναι τα ναρκωτικά, πώς λειτουργούν και τι κάνουν. Παραθέτει τις ονομασίες που χρησιμοποιούνται στην καθομιλουμένη, καθώς και τις μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες επιπτώσεις των πιο κοινών ουσιών. Το βιβλιαράκι είναι ιδανικό για γενική διανομή σε κάθε κοινότητα και για να μοιραστεί με φίλους, με την οικογένεια και με άλλους.

Κάθε μεμονωμένο ναρκωτικό καταλαμβάνει το δικό του ξεχωριστό τμήμα με πολύ περισσότερα στοιχεία και ιστορίες χρηστών. Μπορείτε να επιλέξετε για ποιο από τα ναρκωτικά θέλετε να διαβάσετε

Τα βιβλιαράκια και αυτός ο δικτυακός τόπος αποτελούν πηγή πληροφόρησης για οποιονδήποτε – γονείς, εκπαιδευτικούς, συμβούλους, λειτουργούς επιβολής του νόμου, νέους εργαζόμενους, ειδικούς στην πρόληψη και αποκατάσταση από τα ναρκωτικά και επαγγελματίες του χώρου της υγείας.

Για να διαβάσετε τα φυλλάδια, απλά κάντε κλικ σε ένα από τα παραπάνω εξώφυλλα.

Τα δεκατρία βιβλιαράκια διατίθενται επίσης δωρεάν και μπορείτε να τα παραγγείλετε ως ένα σύνολο, ή το κάθε ένα από αυτά μπορεί να παραγγελθεί ξεχωριστά σε οποιαδήποτε ποσότητα. Κάντε κλικ εδώ για να ζητήσετε τα βιβλιαράκιαΗ Αλήθεια για τα Ναρκωτικά.