Ανακοινώσεις Κοινής Ωφέλειας Κατά των Ναρκωτικών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ

Ως βασικό κομμάτι του προγράμματος κατά των ναρκωτικών το Ίδρυμα για έναν Κόσμο Χωρίς Ναρκωτικά έχει κάνει την παραγωγή δεκαέξι ανακοινώσεων κοινής ωφέλειας (σποτ). Τα βραβευμένα βίντεο είναι βασισμένα σε πραγματικές καταστάσεις και αποκαλύπτουν τους πιο διαδεδομένους μύθους για τα ναρκωτικά.

Οι ανακοινώσεις κοινής ωφέλειας εξυπηρετούν ως εισαγωγή στις εκπαιδευτικές παρουσιάσεις σχετικά με τα ναρκωτικά, και αποτελούν την τέλεια εισαγωγή στα τεκμηριωμένα και αποτελεσματικά εκπαιδευτικά βιβλιαράκια του Ιδρύματος κατά των ναρκωτικών. Αυτός ο συνδυασμός έχει αποδειχτεί ένας αποτελεσματικός τρόπος με τον οποίο μπορείτε να κάνετε τους μαθητές να ενδιαφερθούν και να μάθουν την αλήθεια για τα ναρκωτικά και το πιο σημαντικό, τους δίνει τις πληροφορίες που χρειάζονται ώστε να πάρουν την απόφαση να παραμείνουν μακριά από αυτά.

Αυτή τη σειρά μπορείτε να την παραγγείλετε σε DVD για να παιχτεί σε σχολεία, σε ενημερωτικά περίπτερα ή σε μεγάλες συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις κατά των ναρκωτικών. Τα DVD μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σε κοινοτικές καμπάνιες αφύπνισης κατά των ναρκωτικών και να διανεμηθούν για την προβολή των σποτ σε τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, κινηματογράφους, πολυκαταστήματα, γήπεδα, σιδηροδρομικούς σταθμούς και αεροδρόμια.

Παραγγείλετε το ΔΩΡΕΑΝ DVD και το Ενημερωτικό Πακέτο >>