Για να επικοινωνήσουμε αποτελεσματικά με το παιδί που δελεάζεται να δοκιμάσει ναρκωτικά, προσφέρουμε πληροφορίες που θα βοηθήσουν τους γονείς να βοηθήσουν το παιδί να κάνει σωστές επιλογές. Τα υλικά Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά επιτρέπουν στους γονείς να δώσουν στα παιδιά τους τεκμηριωμένες πληροφορίες για τα ναρκωτικά και τις βλαβερές τους συνέπειες.

ΓΟΝΕΙΣ

Πώς μπορείτε να μιλήσετε στα παιδιά σας για τη ΧΡΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ χωρίς τακτικές εκφοβισμού ή την αίσθηση ότι κάνετε «κήρυγμα»;

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό για εσάς ως γονέας από την ευεξία και ευημερία του παιδιού σας. Γνωρίζοντας την έκταση του προβλήματος των ναρκωτικών στην κοινωνία μας είναι φυσικό να θέλετε να προστατεύσετε το παιδί σας από τη ζημιά που τα ναρκωτικά μπορεί να του προκαλέσουν σωματικά, διανοητικά και συναισθηματικά. Αλλά όταν μιλάτε μαζί του για τα ναρκωτικά, πώς ξέρετε ότι σας ακούει καν;

Πείτε του την αλήθεια για τα ναρκωτικά και θα ακούσει. Έχει πλέον διαπιστωθεί ότι όταν δίνονται στους νέους τα δεδομένα για τα ναρκωτικά και τις βλαβερές συνέπειές τους, αποφασίζουν από μόνοι τους να μην τα πάρουν. Έτσι, πώς τους εκπαιδεύεις πριν ο έμπορος ναρκωτικών έρθει σε επαφή μαζί τους;

Κι εδώ, μπορούμε να βοηθήσουμε.

Το πρόγραμμα μας παρέχει τεκμηριωμένες πληροφορίες και πραγματικές ιστορίες ζωής που έχουν απήχηση στους νέους, προκαλώντας πραγματική αλλαγή στη νοοτροπία τους σχετικά με τη χρήση ναρκωτικών.

Τα βραβευμένα μας σποτ, η σειρά με τα βιβλιαράκια Η Αλήθεια για τα ναρκωτικά και το ντοκιμαντέρ θα δώσουν τις εξηγήσεις αντί για σας. Το παιδί σας θα δώσει προσοχή στα πραγματικά δεδομένα των σποτ και στα βιβλιαράκια, καθώς αυτά που περιέχονται στα βιβλιαράκια είναι εξομολογήσεις άμεσες, βγαλμένες απ' τη ζωή των πρώην χρηστών που επέζησαν από την κόλαση του εθισμού.

Οι πληροφορίες σε αυτά τα ΔΩΡΕΑΝ υλικά θα μπορούσαν να σώσουν τη ζωή του παιδιού σας ή τη ζωή κάποιου που γνωρίζετε. Παραγγείλτε τα σήμερα για να προστατεύσετε το παιδί σας και βοηθήστε στην επίτευξη ενός κόσμου χωρίς ναρκωτικά.

Συστήστε στους καθηγητές, στους συμβούλους για τη νεολαία, στους ειδικούς της περίθαλψης και στους αξιωματικούς επιβολής του νόμου αυτή την ιστοσελίδα και αυτά τα υλικά.

Μάθετε για το ΔΩΡΕΑΝ Ενημερωτικό Πακέτο