ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το Ίδρυµα «Ένας Κόσμος χωρίς Ναρκωτικά» είναι ένας κοινωφελής, µη κερδοσκοπικός οργανισµός, που ενισχύει νέους και ενήλικες με πραγματικές πληροφορίες, ώστε να πάρουν την απόφαση να ζήσουν µια ζωή χωρίς ναρκωτικά, γνωρίζοντας πια την αλήθεια για αυτά.

Σε κανέναν, και ειδικά σε έναν έφηβο, δεν του αρέσει να του κάνουν κήρυγµα για το τι πρέπει να κάνει και τι όχι. Έτσι, παρέχουμε τα γεγονότα που ενισχύουν τους νέους να επιλέξουν εξ’αρχής να μην πάρουν ναρκωτικά. Επιπλέον, η εκστρατεία μας Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά συνίσταται σε δραστηριότητες που μπορούν να ενεργήσουν από κοινού με αυτές που διαδίδουν ευρέως μια ζωή χωρίς ναρκωτικά. Αυτές οι δραστηριότητες είναι απλές, αλλά αποτελεσματικές και μπορούν να συμμετέχουν άτομα όλων των ηλικιών.

Μέσα από ένα παγκόσμιο δίκτυο εθελοντών, 56 εκατομμύρια εκπαιδευτικά φυλλάδια έχουν διανεμηθεί, δεκάδες χιλιάδες εκδηλώσεις ενημέρωσης για τα ναρκωτικά έχουν διεξαχθεί σε περίπου 120 χώρες και οι Ανακοινώσεις Κοινής Ωφέλειας της εκστρατείας Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά, έχουν μεταδοθεί σε 275 τηλεοπτικούς σταθμούς. Αυτά τα υλικά και οι δραστηριότητες βοήθησαν ανθρώπους σε όλο τον κόσµο να ενηµερωθούν για τις καταστροφικές επιπτώσεις των ναρκωτικών και να αποφασίσουν από μόνοι τους να µην τα χρησιµοποιήσουν.

Το Ίδρυμα παρέχει τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τη δραστηριότητα εκπαίδευσης και πρόληψης ενάντια στα ναρκωτικά, στα πλαίσια του προγράµµατος Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά στην περιοχή σας.

Μάθετε για το ΔΩΡΕΑΝ Ενημερωτικό Πακέτο και το πακέτο του Εκπαιδευτικού >>