Ενημερώνοντας παιδιά στην ολυμπιακή πρωτεύουσα του κόσμου
Εθελοντές του Ιδρύματος για Έναν Κόσμο Χωρίς Ναρκωτικά της Λωζάνης, στην Ελβετία, ενημερώνουν παιδιά με πραγματικές μαρτυρίες.
διαβάστε περισσότερα >>
Το Ίδρυμα για Έναν Κόσμο Χωρίς Ναρκωτικά προτρέπει τις κυβερνήσεις να πάρουν θέση όσον αφορά την εκπαίδευση κατά των ναρκωτικών

Για να τιμήσει την 26η Ιουνίου ως Παγκόσμια Ημέρα κατά της Χρήσης Ναρκωτικών και της Παράνομης Διακίνησης, το Ίδρυμα για Έναν Κόσμο Χωρίς Ναρκωτικά διεξήγαγε μια διεθνή σύσκεψη στο διαδίκτυο με τίτλο: «Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά: Προληπτική. Ενημερωτική. Αντικειμενική. Ενθαρρύνουμε τους νέους να κάνουν υγιεινές επιλογές».

διαβάστε περισσότερα >>
ISO: Ένα νέο ναρκωτικό 20 φορές πιο θανατηφόρο από τη φαιντανύλη
Τι είναι το ISO και γιατί είναι τόσο επικίνδυνο;
διαβάστε περισσότερα >>
Ποια είναι τα 10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζουν οι νέοι σχετικά με τη χρήση και τον εθισμό στο κρίσταλ μεθ;
Καθώς η Τσεχική Δημοκρατία είναι το κέντρο παραγωγής μεθαμφεταμίνης για την Ευρώπη, οι εθελοντές του Ένας Κόσμος Χωρίς Ναρκωτικά φέρνουν την καμπάνια πρόληψης ναρκωτικών της Αλήθειας για τα Ναρκωτικά στα τοπικά σχολεία.
διαβάστε περισσότερα >>
Η μετάδοση της αλήθειας για τα ναρκωτικά στη νέα γενιά της Ιταλίας
Το Ίδρυμα για Έναν Κόσμο Χωρίς Ναρκωτικά της Ιταλίας παραδίδει τα αληθινά δεδομένα σχετικά με τις βλαβερές επιπτώσεις των ναρκωτικών σε μαθητές στο Κόμο και σε γειτονικές περιοχές.
διαβάστε περισσότερα >>
Το Ίδρυμα για Έναν Κόσμο Χωρίς Ναρκωτικά ξεκινά μια τεράστια καμπάνια για την πρόληψη των ναρκωτικών στο Super Bowl LVI

Καθώς οι θάνατοι από υπερβολική δόση ναρκωτικών φτάνουν τα ύψη στην Κομητεία Λος Άντζελες κατά τη διάρκεια της πανδημίας, εθελοντές του Ιδρύματος για Έναν Κόσμο Χωρίς Ναρκωτικά κινητοποιούνται για να προσεγγίσουν την περιοχή με μια καμπάνια εκπαίδευσης σε θέματα ναρκωτικών και πρόληψης, κατά τη διάρκεια του Super Bowl LVI.

διαβάστε περισσότερα >>
Ένα flash mob πυροδοτεί μια πρωτοβουλία για την αντιμετώπιση της χρήσης ναρκωτικών στο Λος Άντζελες

Την παραμονή του Super Bowl LVI στο Λος Άντζελες, ένα flash mob στη διασταύρωση Χόλιγουντ και Χάιλαντ ξεκινά μια μαζική καμπάνια πρόληψης ναρκωτικών για να αυξήσει την επίγνωση των ανθρώπων σχετικά με τη χρήση ναρκωτικών.

διαβάστε περισσότερα >>
Το Ίδρυμα για Έναν Κόσμο Χωρίς Ναρκωτικά γιορτάζει τη 15η επέτειό του: 2006‑2021
Το Ίδρυμα για Έναν Κόσμο Χωρίς Ναρκωτικά γιορτάζει τη 15η επέτειό του φέτος: 15 χρόνια συνεργασίας με γονείς, εκπαιδευτικούς και κοινοτικούς ηγέτες για να βοηθήσει τους νέους να γλιτώσουν την τραγωδία της χρήσης ναρκωτικών και του εθισμού.
διαβάστε περισσότερα >>
Ένα flash mob κατά των ναρκωτικών για να προστατέψουμε τα παιδιά από τα ναρκωτικά
Το DFW της Ουκρανίας συνεργάζεται με τοπικές Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, την αστυνομία και την κυβέρνηση για ένα φεστιβάλ κατά των ναρκωτικών και για ένα flash mob.
διαβάστε περισσότερα >>
Αντιμετωπίζοντας το έγκλημα μέσω της εκπαίδευσης κατά των ναρκωτικών
Παραρτήματα του Ένας Κόσμος Χωρίς Ναρκωτικά σε όλες τις ΗΠΑ συνεργάζονται με αστυνομικούς στον αγώνα τους κατά του εγκλήματος κατά τη διάρκεια των ετήσιων εκδηλώσεων National Night Out.
διαβάστε περισσότερα >>
Καθοδηγώντας τους νέους προς μια ζωή χωρίς ναρκωτικά μέσω της εκπαίδευσης
Ο Darren Tessitore έχασε επτά φίλους από τη χρήση ναρκωτικών προτού να γίνει 15 ετών. Για να εξασφαλίσει ότι οι νέοι σε όλη την Αμερική δε θα πέσουν στην ίδια παγίδα, συνεργάστηκε με δασκάλους οδήγησης για να προσεγγίσουν τα παιδιά πριν να τα προσεγγίσουν τα ναρκωτικά.
διαβάστε περισσότερα >>
Προσεγγίζοντας τη Σαρδηνία με ένα μήνυμα κατά των ναρκωτικών μέσω των σπορ
Για να σταματήσει η χρήση ναρκωτικών στο νησί, το Ένας Κόσμος Χωρίς Ναρκωτικά της Σαρδηνίας διοργανώνει ένα ετήσιο τουρνουά ποδοσφαίρου κατά των ναρκωτικών, το οποίο λαμβάνει χώρα για έκτη χρονιά, και φέτος θα πραγματοποιηθεί στο Κάλιαρι.
διαβάστε περισσότερα >>
Η Δράση του Ένας Κόσμος Χωρίς Ναρκωτικά Υποστηρίζει την Ατλάντα κατά τη Διάρκεια του Super Bowl 53
Καθώς η Ατλάντα της Τζόρτζια μάχεται με μια επιδημία μεθαμφεταμίνης και οπιοειδών, το Ένας Κόσμος Χωρίς Ναρκωτικά (DFW) φέρνει ενισχύσεις για να προσεγγίσει μισό εκατομμύριο θεατές που παρακολούθησαν το Super Bowl 53.
διαβάστε περισσότερα >>
Molly –Ένα Ναρκωτικό που Ακούγεται Αθώο– Έχει Καταστροφικές και Θανατηφόρες Παρενέργειες
Το Molly, μια ποικιλία του ναρκωτικού MDMA, που ονομάζεται επίσης μερικές φορές Έκσταση, ίσως να σας βοηθήσει να διασκεδάζετε όλη νύχτα, αλλά μπορεί επίσης να σας σκοτώσει.
διαβάστε περισσότερα >>
Η Αστυνομία της Νότιας Αφρικής Σταματά το Έγκλημα από τη Ρίζα του
Η εκπαίδευση δίνει στην Υπηρεσία της Αστυνομίας της Νότιας Αφρικής έναν τρόπο να μειώσει τα ναρκωτικά και το έγκλημα στη χώρα προσεγγίζοντας τη νεολαία πριν να το κάνουν τα ναρκωτικά.
διαβάστε περισσότερα >>
Κάνοντας το Καλοκαίρι Ασφαλές για τα Παιδιά του Πόρτλαντ
Το DFW υποστηρίζει τις προσπάθειες του Γραφείου του Βόρειου Αστυνομικού Τμήματος να κάνει το Πάρκο Χολαντέι ασφαλές.
διαβάστε περισσότερα >>
Το Ελ Σαλβαδόρ Προοδεύει στο να Γίνει μια Χώρα Χωρίς Ναρκωτικά
Μετά από 34 χρόνια στον στρατό του Ελ Σαλβαδόρ, ο Συνταγματάρχης Hugo Angulo έψαχνε για μια νέα στρατηγική στον πόλεμο κατά των ναρκωτικών. Αυτός δημιουργεί μεγάλες αλλαγές τώρα με το Ένας Κόσμος Χωρίς Ναρκωτικά.
διαβάστε περισσότερα >>
Η Ημέρα για την Μπογκοτά Χωρίς Ναρκωτικά Ξεκινά τον Δεύτερο Χρόνο για να Προσεγγίσει ένα Εκατομμύριο Πολίτες της Κολομβίας
Το 2019, το Ένας Κόσμος Χωρίς Ναρκωτικά της Κολομβίας συνεχίζει την καμπάνια να φέρει την Αλήθεια για τα Ναρκωτικά στη χώρα με τον ύψιστο στόχο μιας χώρας χωρίς ναρκωτικά.
διαβάστε περισσότερα >>
Ο Σύλλογος Γονέων και Δασκάλων Λαμβάνει Βοήθεια για να Επιτύχει την Αποστολή του
Ο Σύλλογος Γονέων και Δασκάλων εργάζεται για να δώσει στα παιδιά ένα πιο λαμπρό μέλλον και το Ένας Κόσμος Χωρίς Ναρκωτικά τούς δίνει βοήθεια.
διαβάστε περισσότερα >>
Η Απόλυτη Αλήθεια για το DMT
Οι επιπτώσεις του πιο ισχυρού ψυχεδελικού –της διμεθυλοτρυπαμίνης– DMT.
διαβάστε περισσότερα >>