ΣΩΣΤΕ ΖΩΕΣ ΜΕ ΤΗΝ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Με τη χρήση ναρκωτικών και την κατανάλωση αλκοόλ να αυξάνονται όλο και περισσότερο και να προσεγγίζονται από όλο και πιο νεαρά άτομα κάθε χρόνο, η αποστολή του Ιδρύματος για Έναν Κόσμο Χωρίς Ναρκωτικά, η οποία είναι η προστασία της ζωής των νέων από τις καταστροφικές συνέπειες των ναρκωτικών, αποτελεί μια παγκόσμια προσπάθεια που λαμβάνει χώρα σε καθημερινή βάση.

Το Ίδρυμα για Έναν Κόσμο Χωρίς Ναρκωτικά είναι ένας μη κερδοσκοπικός, κοινωφελής οργανισμός και λειτουργεί αποκλειστικά για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Χρηματοδοτείται από επιχορηγήσεις και δημόσιες συνεισφορές από άτομα ή οργανισμούς που μοιράζονται την ίδια αφοσίωση στο να βοηθούν ανθρώπους να ζήσουν απαλλαγμένοι από τη χρήση ναρκωτικών.

Η γενναιόδωρη υποστήριξή σας στο Ίδρυμα μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε δωρεάν τα εκπαιδευτικά υλικά μας και τα αποτελεσματικά προγράμματα πρόληψης κατά της χρήσης ναρκωτικών σε σχολεία, σε νεανικές λέσχες και σε άλλες ομάδες και άτομα.

Σε τι βοηθούν οι Δωρεές σας ως Μέλος:

  • Σε μεγάλα ενημερωτικά προγράμματα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Αυτό περιλαμβάνει τις τηλεοπτικές ανακοινώσεις κοινής ωφέλειας «Είπαν ότι... Είπαν Ψέματα», καθώς επίσης και τη συνεχή παρουσία διαφημίσεων στον Τύπο και διαφημίσεις στο διαδίκτυο, όπως και ανακοινώσεις κοινής ωφέλειας που απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς και σε άλλους που έχουν την ίδια ανησυχία για τις επιβλαβείς συνέπειες των ναρκωτικών σε άτομα και κοινότητες.
  • Στη συνεχή ανανέωση των πληροφοριών για το κοινό και του ήδη υπάρχοντος περιεχομένου σχετικά με την πρόληψη κατά των ναρκωτικών –σε διάφορα μέσα ενημέρωσης– με ενημερώσεις όσον αφορά τις τάσεις της χρήσης ναρκωτικών και της κατανάλωσης αλκοόλ, καθώς επίσης και την παροχή γνώσης και λύσεων για να αλλάξει αυτή η κατάσταση.
  • Στη δωρεάν παροχή εκπαιδευτικού υλικού του προγράμματος Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά σε εκπαιδευτικούς, οι οποίοι διδάσκουν τους νέους σχετικά με την αλήθεια για τα ναρκωτικά.

Γίνετε Μέλος:

Βασική Συνδρομή Μέλους 40 $

Η συνδρομή 40 $ βοηθάει να συνεχίσουμε το έργο μας για έναν κόσμο χωρίς ναρκωτικά.

Συνδρομή Ετήσιας Ιδιότητας Μέλους 300 $

Τα μέλη λαμβάνουν μια κάρτα ιδιότητας μέλους, μια επιστολή και ένα πιστοποιητικό, εκδόσεις και τακτικές ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με τις ομαδικές δραστηριότητες.

Εταιρική Συνδρομή Ετήσιας Ιδιότητας Μέλους 500 $

Τα μέλη λαμβάνουν μια κάρτα ιδιότητας μέλους, μια επιστολή και ένα πιστοποιητικό, το οποίο δηλώνει την αφοσίωση της εταιρείας σας στην εκπαίδευση κατά των ναρκωτικών. Τα εταιρικά μέλη ενημερώνονται τακτικά μέσω e-mail για τις ομαδικές δραστηριότητες και για διάφορες ειδικές αναφορές.

Εταιρικές Χορηγίες

Το Ίδρυμα για Έναν Κόσμο Χωρίς Ναρκωτικά, προκειμένου να κάνει γνωστή την Αλήθεια για τα Ναρκωτικά σε κάθε άτομο, σχολείο και κοινότητα έχει μια εκτενή ατζέντα εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων για την ενημέρωση του κόσμου σε ευρεία κλίμακα. Σε αυτές περιλαμβάνονται:

  • Εκδηλώσεις που αυξάνουν ευρέως την επίγνωση του κοινού σχετικά με τη χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ
  • Προγράμματα που φέρνουν την αποστολή και το μήνυμα του προγράμματος «Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά» σε ζώνες στρατηγικής σημασίας
  • Διαφημίσεις του προγράμματος «Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά» με βίντεο και ανακοινώσεις κοινής ωφέλειας στην τηλεόραση, και άλλα πολλά.

Μπορούν να γίνουν χορηγοί αυτής της προσπάθειας εταιρείες που ενδιαφέρονται να στηρίξουν τον σκοπό της εκπαίδευσης για την πρόληψη κατά των ναρκωτικών, ως μέρος της φιλανθρωπικής τους υποστήριξης προς κοινοτικές προσπάθειες. Για να υποβάλετε μια εταιρική χορηγία, επικοινωνήστε με τον:
Διευθυντή Εταιρικών Σχέσεων
info@drugfreeworld.org

Υποσχέσεις

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να συνεχίσει να συνεισφέρει στο Ίδρυμα για Έναν Κόσμο Χωρίς Ναρκωτικά σε τακτική βάση μπορεί να υποσχεθεί ότι θα δωρίζει ένα ποσό κάθε μήνα.

Δωρεές

Κάντε μια δωρεά οποιουδήποτε μεγέθους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να βοηθήσετε, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.

Όποιο κι αν είναι το μέγεθος της δωρεάς σας –και πιστέψτε μας, οποιοδήποτε ποσό εκτιμάται και θα χρησιμοποιηθεί για καλό σκοπό– μας βοηθάει να παρέχουμε δεδομένα σε ανθρώπους όλων των ηλικιών που τους είναι απαραίτητα για να ζήσουν μια υγιή ζωή χωρίς ναρκωτικά.