Το Εκπαιδευτικό Πακέτο Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά διατίθεται δωρεάν σε εκπαιδευτικούς,  επικεφαλής ομάδων νέων, εκπαιδευτικό διοικητικό προσωπικό, σχολικούς συμβούλους, κηδεμόνες, υπηρεσίες  επιβολής του νόμου και επιτηρητές ανηλίκων – σε οποιονδήποτε μπορεί να εκπαιδεύσει τους νέους σχετικά με το θέμα της χρήσης ουσιών.Παραγγείλτε το δικό σας ΔΩΡΕΑΝ
Εκπαιδευτικό πακέτο

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Το Εκπαιδευτικό Πακέτο Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά διατίθεται δωρεάν σε εκπαιδευτικούς, 
επικεφαλής ομάδων νέων, εκπαιδευτικό διοικητικό προσωπικό, σχολικούς συμβούλους, κηδεμόνες, υπηρεσίες 
επιβολής του νόμου και επιτηρητές ανηλίκων – σε οποιονδήποτε μπορεί να εκπαιδεύσει τους νέους σχετικά με το θέμα της
 χρήσης ουσιών.

Κάντε την παραγγελία σας τώρα >>

Εκπαιδευτικός Οδηγός Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά
Το Ντοκιμαντέρ Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά
Η σειρά Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά
Έντεκα αφίσες (μία για κάθε ναρκωτικό)Το πακέτο περιλαμβάνει:

Τον Οδηγό για τον Εκπαιδευτικό Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά ο οποίος περιέχει τα πλήρη προγράμματα των μαθημάτων και οδηγίες για τη διδασκαλία σχετικά με 11 διαφορετικά ναρκωτικά. Αυτά τα προγράμματα μαθημάτων σας ενθαρρύνουν και ελκύουν εσάς και τους μαθητές να συμμετέχετε πραγματικά και ν’ ανακαλύψετε την αλήθεια για τα ναρκωτικά.

Το ντοκιμαντέρ Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά είναι ένα εκπαιδευτικό φιλμ χωρίς υποκρισίες, χωρίς ωραιοποιήσεις, που καλύπτει κάθε ένα από τα ευρύτερα χρησιμοποιούμενα ναρκωτικά. Η αλήθεια είναι ότι αυτό αποτελεί τη σφραγίδα του προγράμματός μας. Εδώ βρίσκονται οι άμεσες, συνταρακτικές αφηγήσεις πρώην χρηστών που οι ίδιοι επιβίωσαν από την κόλαση του εθισμού.

Το DVD περιλαμβάνει επίσης μια εισαγωγή στο πρόγραμμα και βραβευμένες ανακοινώσεις κοινής ωφέλειας (σποτ) – που το καθένα επικεντρώνεται στο πώς η περιστασιακή χρήση κάποιου ναρκωτικού μπορεί να οδηγήσει σε μια διαρκή καταστροφή από τα ναρκωτικά.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το DVD online>>

24 σετ με τα 13 βιβλιαράκια της σειράς Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά – απλές αλλά πανίσχυρες πληροφορίες για τα ναρκωτικά. Το πρώτο βιβλιαράκι της σειράς είναι το Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά που περιγράφει τις επιδράσεις τους και ποιες είναι οι διανοητικές και σωµατικές συνέπειες που έχουν. Καθένα από τα άλλα 12 βιβλιαράκια της σειράς επικεντρώνεται σε ένα από τα πιο ευρέως διαδεδομένα ναρκωτικά και αποκαλύπτει τους μύθους λέγοντας την αλήθεια για τις βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες συνέπειες του ναρκωτικού.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τα βιβλιαράκια online>>

Προσφέρονται 11 αφίσες, μια για κάθε ευρέως διαδεδομένο ναρκωτικό, που χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με τα μαθήματα. Μπορούν να τοποθετηθούν στην τάξη ή στις κοινόχρηστες περιοχές του σχολείου για να δώσουν έμφαση στα μηνύματα των μαθημάτων και να αποκαλύψουν την αλήθεια για τα ναρκωτικά.

Πολύς λόγος γίνεται στον κόσμο για τα ναρκωτικά – στους δρόμους, στα σχολεία, στο Ίντερνετ και στην τηλεόραση. Κάποια απ’ αυτά που λέγονται είναι αληθινά, κάποια όχι. Πολλά από αυτά που ακούν οι μαθητές σας για τα ναρκωτικά προέρχονται στην πραγματικότητα από αυτούς που τα πουλάνε. Πρώην έμποροι ναρκωτικών εξομολογήθηκαν ότι θα έλεγαν τα πάντα για να κάνουν κι άλλους να αγοράσουν ναρκωτικά. Μην αφήσετε τη νεολαία αλλά και τους ενήλικες να εξαπατηθούν – παραγγείλετε το δωρεάν Εκπαιδευτικό Πακέτο Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά τώρα.

Αν δεν είστε εκπαιδευτικός, κάντε κλικ εδώ για να ζητήσετε το Πληροφοριακό Πακέτο Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά .
Αν έχετε πάρει ήδη το πληροφοριακό πακέτο κάντε κλικ εδώ για να ζητήσετε το δωρεάν DVD με το ντοκιμαντέρ: Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά: Αληθινοί Άνθρωποι, Πραγματικές Ιστορίες.


Αν είστε εκπαιδευτικός, κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το Εκπαιδευτικό Πακέτο Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά.