Η ΑΛΉΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΆ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΌ ΠΑΚΈΤΟ

Βήμα 1 / 4

Back

Βήμα 2 / 4

Τα Προσωπικά σας Στοιχεία:

Παρακαλώ διαλέξτε προσφώνηση από πάνω
Back

Βήμα 3 / 4

Τα στοιχεία επικοινωνίας σας:

Back

Βήμα 4 / 4

Για να συνεχίσουμε την επεξεργασία του αιτήματός σας, θέλουμε τη συμφωνία σας ότι τα στοιχεία επικοινωνίας σας μπορούν να προωθηθούν στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό και/ή στους παρόχους υπηρεσιών για να σας παραδώσουν τις πληροφορίες και/ή τα υλικά που ζητήσατε . Μπορείτε αργότερα, οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς καμία χρέωση, να προβείτε σε ένσταση σχετικά με τη χρήση των στοιχείων επικοινωνίας σας, στέλνοντας ένα email για να διαγραφείτε.drugfreeworld.org. Για περαιτέρω λεπτομέρειες, δείτε την Σημείωση Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Το αίτημά σας έχει υποβληθεί με επιτυχία.

Η παράδοση θα γίνει σε διάστημα 2 έως 4 εβδομάδων.

Το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που υποβλήθηκαν αποκλειστικά για την επεξεργασία και την εκπλήρωση του αιτήματός σας.

“The curriculum is the most inclusive I’ve ever used. Thank you for offering this outstanding material for free.”

“It really meant something to hear from people that have actually done these drugs.”

“I used all the material and I have shared it with other teachers. The information you provide is excellent, as it is easy for students to understand the damage that drugs do. The information always impacts students because it contains stories that impact.”

Το Ενημερωτικό Πακέτο Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά προσφέρεται ως βοήθημα στους εκπαιδευτικούς που διδάσκουν σε ηλικίες 11–ετών και άνω, σε τάξη, ή ομάδα διδασκαλίας ή σε κοινοτική ομάδα μάθησης.

Αν δεν είστε εκπαιδευτικός, κάντε κλικ εδώ για να μας ζητήσετε το Ενημερωτικό Πακέτο Η Αλήθεια για Τα Ναρκωτικά

Εάν δεν είστε σε θέση να διεξάγετε επίσημα μαθήματα σε ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον, όμως παρέχετε συμβούλευση ένας προς έναν ή και άλλες υπηρεσίες, κάντε κλικ εδώ για να κάνετε χονδρική παραγγελία τη σειρά φυλλαδίων Η αλήθεια Για τα Ναρκωτικά

Η παράδοση θα γίνει σε διάστημα 2 έως 4 εβδομάδων. (τρεις με τέσσερις για περιοχές εκτός της Βορείου Αμερικής).