3.12 Διαβάστε το βιβλιαράκι

Διαβάστε: Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά

Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά

Η πραγματική απάντηση είναι να πάρει κανείς τα δεδομένα σχετικά με τα ναρκωτικά και όχι να πάρει ναρκωτικά.

Ο αριθμός των ναρκωτικών που είναι διαθέσιμα συνεχίζει να αυξάνεται. Καθώς δεν υπάρχουν επίσημοι έλεγχοι σχετικά με την παραγωγή των ναρκωτικών, είναι πολύ δύσκολο να γνωρίζει κανείς τι περιέχουν, πόσο τοξικά είναι και ποιες είναι οι επιπτώσεις που μπορεί να έχουν στο σώμα.

Τα φάρμακα και τα ναρκωτικά είναι στην ουσία δηλητήρια. Πέρα από τις επιπτώσεις τους στο σώμα, πολλά ναρκωτικά ευθύνονται και για κάτι ακόμα: επηρεάζουν άμεσα τη διάνοια. Μπορούν να αλλοιώσουν την αντίληψη του χρήστη για το τι συμβαίνει γύρω του. Ως αποτέλεσμα, οι ενέργειες του ατόμου μπορεί να είναι παράξενες, παράλογες, ακατάλληλες, ακόμα και καταστροφικές.

Τα ναρκωτικά παρεμποδίζουν όλες τις αισθήσεις, τόσο τις ανεπιθύμητες όσο και τις επιθυμητές. Έτσι, ενώ προσφέρουν βραχυπρόθεσμη βοήθεια στην ανακούφιση από τον πόνο, ταυτόχρονα εξαλείφουν τις ικανότητες, την εγρήγορση και θολώνουν τη σκέψη.

Τα φάρμακα είναι ναρκωτικά που σκοπό έχουν να αλλάξουν κάτι στον τρόπο λειτουργίας του σώματός σου, έτσι ώστε να προσπαθήσουν να το κάνουν να λειτουργεί καλύτερα. Μερικές φορές είναι απαραίτητα αλλά δεν παύουν να είναι ναρκωτικά: δρουν ως διεγερτικά ή ηρεμιστικά και σε μεγάλη ποσότητα μπορούν να σε σκοτώσουν. Αν, λοιπόν, δε χρησιμοποιείς τα φάρμακα όπως πρέπει, μπορεί να γίνουν τόσο επικίνδυνα όσο και τα παράνομα ναρκωτικά.

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ;

Οι άνθρωποι παίρνουν ναρκωτικά γιατί θέλουν ν’ αλλάξουν κάτι στη ζωή τους.

Να μερικοί από τους λόγους τους οποίους ανέφεραν οι νέοι, για τους οποίους πήραν ναρκωτικά:

  • Για να μοιάσουν με τους υπόλοιπους
  • Για να ξεφύγουν ή να χαλαρώσουν
  • Επειδή βαριόντουσαν
  • Επειδή τους έκανε να μοιάζουν πιο ώριμοι
  • Για να κάνουν την επανάστασή τους
  • Για να πειραματιστούν

Νομίζουν ότι τα ναρκωτικά είναι η λύση. Αλλά τελικά, τα ναρκωτικά γίνονται το πρόβλημα.

Όσο δύσκολο κι αν είναι να αντιμετωπίσει κανείς τα προβλήματά του, οι επιπτώσεις της χρήσης ναρκωτικών είναι πάντοτε χειρότερες από το πρόβλημα που προσπάθησε να λύσει με τη χρήση. Η πραγματική απάντηση είναι να πάρει κανείς τα δεδομένα σχετικά με τα ναρκωτικά και όχι να πάρει ναρκωτικά.

ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ KAI ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Αυτές οι σελίδες του notodrugs.gr βασίζονται σε μια σειρά εκδόσεων που καλύπτουν τα δεδομένα σχετικά με τη μαριχουάνα, το αλκοόλ, τα συνθετικά ναρκωτικά, το Έκσταση, την κοκαΐνη, το κρακ κοκαΐνης, την κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη και τη μεθαμφεταμίνη, το LSD, τις εισπνεόμενες ουσίες, την ηρωίνη, την κατάχρηση συνταγογραφούμενων φαρμάκων, τα παυσίπονα και τη Ριταλίνη. Οπλισμένος με τα δεδομένα, μπορείς να αποφασίσεις έχοντας πληροφορίες για τα ναρκωτικά.

Συστήστε σε άλλους αυτή την ιστοσελίδα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το ΔΩΡΕΑΝ βιβλιαράκι Η Αλήθεια για τα Συνθετικά Ναρκωτικά.
Για να δείτε τις παραπομπές σχετικά με το βιβλιαράκι Η Αλήθεια για τα Συνθετικά Ναρκωτικά κάντε κλικ εδώ.