ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΙ DVD

Βήμα 1 / 3

Βήμα 2 / 3

Τα Προσωπικά σας Στοιχεία:

  • Παρακαλώ διαλέξτε προσφώνηση από πάνω

Βήμα 3 / 3

Τα στοιχεία επικοινωνίας σας:

Για να συνεχίσουμε την επεξεργασία του αιτήματός σας, θέλουμε τη συμφωνία σας ότι τα στοιχεία επικοινωνίας σας μπορούν να προωθηθούν στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό και/ή στους παρόχους υπηρεσιών για να σας παραδώσουν τις πληροφορίες και/ή τα υλικά που ζητήσατε . Μπορείτε αργότερα, οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς καμία χρέωση, να προβείτε σε ένσταση σχετικά με τη χρήση των στοιχείων επικοινωνίας σας, στέλνοντας ένα email για να διαγραφείτε.drugfreeworld.org. Για περαιτέρω λεπτομέρειες, δείτε την Σημείωση Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Το αίτημά σας έχει υποβληθεί με επιτυχία.

Η παράδοση θα γίνει σε διάστημα 2 έως 4 εβδομάδων.

Το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που υποβλήθηκαν αποκλειστικά για την επεξεργασία και την εκπλήρωση του αιτήματός σας.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Ίδρυμα για Έναν Κόσμο χωρίς Ναρκωτικά ή πώς μπορείτε εσείς να συμμετέχετε σε δραστηριότητες κατά των ναρκωτικών στην περιοχή σας, σας προσφέρουμε το Ενημερωτικό Πακέτο Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά.

Το ΔΩΡΕΑΝ πακέτο περιλαμβάνει:

  • Σετ σε κουτί με τα 13 βιβλιαράκια ενημέρωσης κατά των ναρκωτικών από τη σειρά Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά
  • Το DVD Δημιουργώντας έναν Κόσμο χωρίς Ναρκωτικά, με βραβευμένες ανακοινώσεις κοινής ωφέλειας καθώς και μια προεπισκόπηση του ντοκιμαντέρ Η αλήθεια για τα ναρκωτικά
  • Το Εγχειρίδιο Δραστηριοτήτων Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά
Παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα στα δεξιά για να λάβετε δωρεάν το πακέτο σας.