ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΤ ΜΕ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙΑ «Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ»

Βήμα 1 / 3

Βήμα 2 / 3

Τα Προσωπικά σας Στοιχεία:

  • Παρακαλώ διαλέξτε προσφώνηση από πάνω

Βήμα 3 / 3

Τα στοιχεία επικοινωνίας σας:

Για να συνεχίσουμε την επεξεργασία του αιτήματός σας, θέλουμε τη συμφωνία σας ότι τα στοιχεία επικοινωνίας σας μπορούν να προωθηθούν στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό και/ή στους παρόχους υπηρεσιών για να σας παραδώσουν τις πληροφορίες και/ή τα υλικά που ζητήσατε . Μπορείτε αργότερα, οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς καμία χρέωση, να προβείτε σε ένσταση σχετικά με τη χρήση των στοιχείων επικοινωνίας σας, στέλνοντας ένα email για να διαγραφείτε.drugfreeworld.org. Για περαιτέρω λεπτομέρειες, δείτε την Σημείωση Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Το αίτημά σας έχει υποβληθεί με επιτυχία.

Η παράδοση θα γίνει σε διάστημα 2 έως 4 εβδομάδων.

Το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που υποβλήθηκαν αποκλειστικά για την επεξεργασία και την εκπλήρωση του αιτήματός σας.

Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά είναι μια σειρά από 13 εικονογραφημένα βιβλιαράκια που είναι εύκολο να κατανοηθούν και περιλαμβάνει πραγματικά δεδομένα και αληθινές ιστορίες από πρώην χρήστες. Τα βιβλιαράκια είναι διαθέσιμα σε 22 γλώσσες.

Το πρώτο βιβλιαράκι της σειράς, με τίτλο Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά δίνει μια πραγματική και συνολική περιγραφή του τι είναι τα ναρκωτικά και τι κάνουν. Είναι το τέλειο έντυπο για να διανεμηθεί σε όλους. Κάθε ένα από τα βιβλιαράκια για τα πλέον διαδεδομένα ναρκωτικά παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες όπως τις ονομασίες τους στην αργκό καθώς και τις βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες επιπτώσεις τους.

Μπορείτε να παραγγείλετε και καθένα από τα 13 βιβλιαράκια μεμονωμένα και σε όποια ποσότητα θέλετε για να δώσετε τα δεδομένα που χρειάζονται οι νέοι ώστε να πάρουν τη δική τους απόφαση να μείνουν μακριά από τα ναρκωτικά.

Ζητήστε τη δική σας ΔΩΡΕΑΝ σειρά από βιβλιαράκια.

Για περισσότερες από 90 σειρές, επικοινωνήστε με το Ίδρυμα για Έναν Κόσμο Χωρίς Ναρκωτικά στο τηλέφωνο 001-818-952-5260.