ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Βήμα 1 / 3

Βήμα 2 / 3

Τα Προσωπικά σας Στοιχεία:

  • Παρακαλώ διαλέξτε προσφώνηση από πάνω

Βήμα 3 / 3

Τα στοιχεία επικοινωνίας σας:

Για να συνεχίσουμε την επεξεργασία του αιτήματός σας, θέλουμε τη συμφωνία σας ότι τα στοιχεία επικοινωνίας σας μπορούν να προωθηθούν στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό και/ή στους παρόχους υπηρεσιών για να σας παραδώσουν τις πληροφορίες και/ή τα υλικά που ζητήσατε . Μπορείτε αργότερα, οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς καμία χρέωση, να προβείτε σε ένσταση σχετικά με τη χρήση των στοιχείων επικοινωνίας σας, στέλνοντας ένα email για να διαγραφείτε.drugfreeworld.org. Για περαιτέρω λεπτομέρειες, δείτε την Σημείωση Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Το αίτημά σας έχει υποβληθεί με επιτυχία.

Η παράδοση θα γίνει σε διάστημα 2 έως 4 εβδομάδων.

Το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που υποβλήθηκαν αποκλειστικά για την επεξεργασία και την εκπλήρωση του αιτήματός σας.

Τα ναρκωτικά αποτελούν μέρος της κουλτούρας μας από τα μέσα του περασμένου αιώνα. Διαδόθηκαν ευρέως τη δεκαετία του 1960 και μέσω της μουσικής και των μέσων μαζικής ενημέρωσης εισέβαλαν σε κάθε τομέα της ζωής. Είναι πολύ πιθανό να γνωρίζετε κάποιον που έχει άμεση ή έμμεση σχέση με τα ναρκωτικά.

Οι άνθρωποι παίρνουν ναρκωτικά γιατί θέλουν ν’ αλλάξουν κάτι στη ζωή τους. Νομίζουν ότι τα ναρκωτικά είναι η λύση. Αλλά τελικά τα ναρκωτικά γίνονται το πρόβλημα. Τι θα έπρεπε να ξέρετε για τα ναρκωτικά;

Μάθετε πώς λειτουργούν τα ναρκωτικά και πώς επιδρούν στο σώμα και στο νου, γιατί τα παίρνουν οι άνθρωποι και τις επιπτώσεις των πιο διαδεδομένων ναρκωτικών.

Ζητήστε τα δικά σας αντίτυπα από το βιβλιαράκι Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά και επιλέξτε την ποσότητα και τη γλώσσα εδώ.