ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΚΑΪΝΗ

Βήμα 1 / 3

Βήμα 2 / 3

Τα Προσωπικά σας Στοιχεία:

  • Παρακαλώ διαλέξτε προσφώνηση από πάνω

Βήμα 3 / 3

Τα στοιχεία επικοινωνίας σας:

Για να συνεχίσουμε την επεξεργασία του αιτήματός σας, θέλουμε τη συμφωνία σας ότι τα στοιχεία επικοινωνίας σας μπορούν να προωθηθούν στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό και/ή στους παρόχους υπηρεσιών για να σας παραδώσουν τις πληροφορίες και/ή τα υλικά που ζητήσατε . Μπορείτε αργότερα, οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς καμία χρέωση, να προβείτε σε ένσταση σχετικά με τη χρήση των στοιχείων επικοινωνίας σας, στέλνοντας ένα email για να διαγραφείτε.drugfreeworld.org. Για περαιτέρω λεπτομέρειες, δείτε την Σημείωση Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Το αίτημά σας έχει υποβληθεί με επιτυχία.

Η παράδοση θα γίνει σε διάστημα 2 έως 4 εβδομάδων.

Το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που υποβλήθηκαν αποκλειστικά για την επεξεργασία και την εκπλήρωση του αιτήματός σας.

Η κοκαΐνη παράγεται από τα φύλλα της κόκας και αρχικά τη χρησιμοποιούσαν ως παυσίπονο. Συνήθως σνιφάρεται και η σκόνη εισχωρεί στην κυκλοφορία του αίματος μέσω των ρινικών ιστών. Μπορεί επίσης να ληφθεί από το στόμα ή να τριφτεί πάνω στα ούλα.

Για να απορροφηθεί γρηγορότερα από το αίμα οι χρήστες τη χτυπάνε με ένεση, κάτι που αυξάνει σημαντικά τον κίνδυνο της υπερβολικής δόσης. Η εισπνοή της με μορφή καπνού ή ατμού επιταχύνει την απορρόφησή της με λιγότερο κίνδυνο για την υγεία του χρήστη απ’ ότι αν τη χτυπήσει με ένεση.

Ονομασίες στην αργκό: Aunt Nora, Bernice, binge, blow, Charlie, dust, mojo, nose candy, paradise, toot, white.

Μάθετε γιατί η κοκαΐνη δημιουργεί μια από τις χειρότερες ψυχολογικές εξαρτήσεις που μπορούν να προκαλέσουν οι παράνομες ουσίες. Μάθετε τα δεδομένα.

Ζητήστε το δικό σας ΔΩΡΕΑΝ αντίτυπο από το βιβλιαράκι Η Αλήθεια για την Κοκαΐνη.