ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΚ ΚΟΚΑΪΝΗΣ

Βήμα 1 / 3

Βήμα 2 / 3

Τα Προσωπικά σας Στοιχεία:

  • Παρακαλώ διαλέξτε προσφώνηση από πάνω

Βήμα 3 / 3

Τα στοιχεία επικοινωνίας σας:

Για να συνεχίσουμε την επεξεργασία του αιτήματός σας, θέλουμε τη συμφωνία σας ότι τα στοιχεία επικοινωνίας σας μπορούν να προωθηθούν στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό και/ή στους παρόχους υπηρεσιών για να σας παραδώσουν τις πληροφορίες και/ή τα υλικά που ζητήσατε . Μπορείτε αργότερα, οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς καμία χρέωση, να προβείτε σε ένσταση σχετικά με τη χρήση των στοιχείων επικοινωνίας σας, στέλνοντας ένα email για να διαγραφείτε.drugfreeworld.org. Για περαιτέρω λεπτομέρειες, δείτε την Σημείωση Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Το αίτημά σας έχει υποβληθεί με επιτυχία.

Η παράδοση θα γίνει σε διάστημα 2 έως 4 εβδομάδων.

Το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που υποβλήθηκαν αποκλειστικά για την επεξεργασία και την εκπλήρωση του αιτήματός σας.

Το κρακ κοκαΐνης είναι η κρυσταλλική μορφή της κοκαΐνης. Διατίθεται σε συμπαγή κομμάτια ή σε κρυστάλλους και ποικίλλει σε χρώμα από κίτρινο έως απαλό ροζ ή άσπρο.

Το κρακ ζεσταίνεται και καπνίζεται. Λέγεται έτσι γιατί όταν ζεσταίνεται κάνει ένα ξερό ήχο σαν να σπάει. Το κρακ, η πιο δυνατή μορφή κοκαΐνης, είναι και η πιο επικίνδυνη. Ονομασίες στην αργκό: apple jacks, crack, devil drug, electric kool-aid, fat bags, hard rock, ice cube, kryptonite, rock star, Roxanne, sugar block, tornado.

Μάθετε πόσο γρήγορα μπορεί το κρακ να δημιουργήσει εξάρτηση σε κάποιον. Μάθετε τα δεδομένα.

Ζητήστε το δικό σας ΔΩΡΕΑΝ αντίτυπο από το βιβλιαράκι Η αλήθεια για το Κρακ Κοκαΐνης.