ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ ΜΕΘΑΜΦΕΤΑΜΙΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΘΑΜΦΕΤΑΜΙΝΗ

Βήμα 1 / 3

Βήμα 2 / 3

Τα Προσωπικά σας Στοιχεία:

  • Παρακαλώ διαλέξτε προσφώνηση από πάνω

Βήμα 3 / 3

Τα στοιχεία επικοινωνίας σας:

Για να συνεχίσουμε την επεξεργασία του αιτήματός σας, θέλουμε τη συμφωνία σας ότι τα στοιχεία επικοινωνίας σας μπορούν να προωθηθούν στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό και/ή στους παρόχους υπηρεσιών για να σας παραδώσουν τις πληροφορίες και/ή τα υλικά που ζητήσατε . Μπορείτε αργότερα, οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς καμία χρέωση, να προβείτε σε ένσταση σχετικά με τη χρήση των στοιχείων επικοινωνίας σας, στέλνοντας ένα email για να διαγραφείτε.drugfreeworld.org. Για περαιτέρω λεπτομέρειες, δείτε την Σημείωση Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Το αίτημά σας έχει υποβληθεί με επιτυχία.

Η παράδοση θα γίνει σε διάστημα 2 έως 4 εβδομάδων.

Το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που υποβλήθηκαν αποκλειστικά για την επεξεργασία και την εκπλήρωση του αιτήματός σας.

Κρίσταλ μεθ είναι η συντετμημένη ονομασία της κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης. Πρόκειται για μια μόνο από τις μορφές της μεθαμφεταμίνης, λευκού κρυσταλλικού ναρκωτικού που οι άνθρωποι το σνιφάρουν, το καπνίζουν ή το κάνουν ένεση. Οι χρήστες αναπτύσσουν μια ισχυρή επιθυμία να συνεχίσουν να το παίρνουν επειδή το ναρκωτικό δημιουργεί μια ψευδή αίσθηση ευτυχίας και ευημερίας, ένα ισχυρό συναίσθημα αυτοπεποίθησης, υπερκινητικότητας και ενέργειας. Την πρώτη φορά που το παίρνει κανείς μπορεί να νιώσει κάποια ευχαρίστηση αλλά από την αρχή η μεθαμφεταμίνη αρχίζει να καταστρέφει τη ζωή του χρήστη.

Ονομασίες στην αργκό: beannies, brown, chalk, crank, batu, blade, cristy, crystal, hot ice, ice, quartz, shabu, stove top, Tina, ventana.

Ενημερωθείτε για το χάος που μπορεί να δημιουργήσει η μεθαμφεταμίνη στο σώμα και στη διάνοια – σχεδόν άμεσα. Μάθετε τα δεδομένα. 

Ζητήστε το δικό σας ΔΩΡΕΑΝ αντίτυπο από το βιβλιαράκι Η Αλήθεια για την Κρυσταλλική Μεθαμφεταμίνη.