ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΣΤΑΣΗ

Βήμα 1 / 3

Βήμα 2 / 3

Τα Προσωπικά σας Στοιχεία:

  • Παρακαλώ διαλέξτε προσφώνηση από πάνω

Βήμα 3 / 3

Τα στοιχεία επικοινωνίας σας:

Για να συνεχίσουμε την επεξεργασία του αιτήματός σας, θέλουμε τη συμφωνία σας ότι τα στοιχεία επικοινωνίας σας μπορούν να προωθηθούν στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό και/ή στους παρόχους υπηρεσιών για να σας παραδώσουν τις πληροφορίες και/ή τα υλικά που ζητήσατε . Μπορείτε αργότερα, οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς καμία χρέωση, να προβείτε σε ένσταση σχετικά με τη χρήση των στοιχείων επικοινωνίας σας, στέλνοντας ένα email για να διαγραφείτε.drugfreeworld.org. Για περαιτέρω λεπτομέρειες, δείτε την Σημείωση Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Το αίτημά σας έχει υποβληθεί με επιτυχία.

Η παράδοση θα γίνει σε διάστημα 2 έως 4 εβδομάδων.

Το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που υποβλήθηκαν αποκλειστικά για την επεξεργασία και την εκπλήρωση του αιτήματός σας.

Το Έκσταση είναι εξαιρετικά επικίνδυνο. Είναι τόσο εξαπλωμένη η χρήση και οι καταστροφικές συνέπειες αυτού του «τεχνητού ναρκωτικού» ώστε οι περιπτώσεις παροχής πρώτων βοηθειών έχουν αυξηθεί κατά 1.200% από τότε που το Έκσταση έγινε το νούμερο 1 «ναρκωτικό των κλαμπ» στα ολονύχτια ρέιβ πάρτι και στις ντίσκο. Το Έκσταση είναι άκρως επικίνδυνο όταν αναμειγνύεται με αλκοόλ και μπορεί να γίνει θανατηφόρο.

Ονομασίες στην αργκό: Cadillac, Adam, California sunrise, clarity, E, elephants, Eve, hug drug, love pill, lover’s speed, X, snowball, XE, XTC.

Μάθετε πώς το Έκσταση οδηγεί από την πίστα στα επείγοντα περιστατικά. Μάθετε τα δεδομένα.

Ζητήστε το δικό σας ΔΩΡΕΑΝ αντίτυπο από το βιβλιαράκι Η Αλήθεια για το Έκσταση.