ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΡΩΙΝΗ

Βήμα 1 / 3

Βήμα 2 / 3

Τα Προσωπικά σας Στοιχεία:

  • Παρακαλώ διαλέξτε προσφώνηση από πάνω

Βήμα 3 / 3

Τα στοιχεία επικοινωνίας σας:

Για να συνεχίσουμε την επεξεργασία του αιτήματός σας, θέλουμε τη συμφωνία σας ότι τα στοιχεία επικοινωνίας σας μπορούν να προωθηθούν στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό και/ή στους παρόχους υπηρεσιών για να σας παραδώσουν τις πληροφορίες και/ή τα υλικά που ζητήσατε . Μπορείτε αργότερα, οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς καμία χρέωση, να προβείτε σε ένσταση σχετικά με τη χρήση των στοιχείων επικοινωνίας σας, στέλνοντας ένα email για να διαγραφείτε.drugfreeworld.org. Για περαιτέρω λεπτομέρειες, δείτε την Σημείωση Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Το αίτημά σας έχει υποβληθεί με επιτυχία.

Η παράδοση θα γίνει σε διάστημα 2 έως 4 εβδομάδων.

Το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που υποβλήθηκαν αποκλειστικά για την επεξεργασία και την εκπλήρωση του αιτήματός σας.

H ηρωίνη είναι ένα ιδιαίτερα εθιστικό, παράνομο ναρκωτικό. Γίνεται χρήση του από εκατομμύρια εθισμένων ατόμων σε όλο τον κόσμο τα οποία είναι ανίκανα να ξεπεράσουν την καταστροφική επιθυμία τους να συνεχίσουν να παίρνουν αυτό το ναρκωτικό κάθε μέρα της ζωής τους και γνωρίζοντας ότι εάν σταματήσουν θα αντιμετωπίσουν τον τρόμο που φέρνουν τα στερητικά συμπτώματα.

Η ηρωίνη (όπως το όπιο και η μορφίνη), παρασκευάζεται από τον πυκνόρρευστο χυμό του φυτού της παπαρούνας. Το όπιο έχει γαλακτώδη μορφή, σαν χυμός, και εξάγεται αρχικά από τη φλούδα του καρπού της παπαρούνας. Από την επεξεργασία του οπίου παράγεται η μορφίνη και αυτή επεξεργάζεται και πάλι και παράγονται οι διάφορες μορφές ηρωίνης.

Ονομασίες στην αργκό: άσπρη, σκόνη, παραμύθα, πρέζα, big H, H, junk, skag, horse, smack, thunder, hell dust, nose drops.

Μάθετε γιατί η θνησιμότητα των εθισμένων στην ηρωίνη ατόμων είναι είκοσι φορές μεγαλύτερη από τη θνησιμότητα του υπόλοιπου πληθυσμού. Μάθετε τα δεδομένα. 

Ζητήστε το δικό σας ΔΩΡΕΑΝ αντίτυπο από το βιβλιαράκι Η Αλήθεια για την Ηρωίνη.