ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΠΝΕΟΜΕΝΑ

Βήμα 1 / 3

Βήμα 2 / 3

Τα Προσωπικά σας Στοιχεία:

  • Παρακαλώ διαλέξτε προσφώνηση από πάνω

Βήμα 3 / 3

Τα στοιχεία επικοινωνίας σας:

Για να συνεχίσουμε την επεξεργασία του αιτήματός σας, θέλουμε τη συμφωνία σας ότι τα στοιχεία επικοινωνίας σας μπορούν να προωθηθούν στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό και/ή στους παρόχους υπηρεσιών για να σας παραδώσουν τις πληροφορίες και/ή τα υλικά που ζητήσατε . Μπορείτε αργότερα, οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς καμία χρέωση, να προβείτε σε ένσταση σχετικά με τη χρήση των στοιχείων επικοινωνίας σας, στέλνοντας ένα email για να διαγραφείτε.drugfreeworld.org. Για περαιτέρω λεπτομέρειες, δείτε την Σημείωση Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Το αίτημά σας έχει υποβληθεί με επιτυχία.

Η παράδοση θα γίνει σε διάστημα 2 έως 4 εβδομάδων.

Το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που υποβλήθηκαν αποκλειστικά για την επεξεργασία και την εκπλήρωση του αιτήματός σας.

Ο όρος «εισπνεόμενες ουσίες» αναφέρεται στις αναθυμιάσεις τοξικών ουσιών οι οποίες εισπνέονται για να προσφέρουν ένα γρήγορο φτιάξιμο. Από τις 1.000 και πάνω ουσίες οικιακής χρήσης ή άλλα προϊόντα τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως εισπνεόμενες ουσίες, αυτές που χρησιμοποιούνται πιο συχνά είναι το βερνίκι παπουτσιών, η κόλλα, το τολουένιο, η βενζίνη, το υγρό για αναπτήρες, το νιτρώδες οξείδιο ή «whippet», το σπρέι βαφής, το διορθωτικό υγρό, το υγρό καθαρισμού, το νιτρικό αμύλιο ή «popper», τα αποσμητικά χώρου ή «rush» και διαλυτικά βερνικιών ή άλλα διαλυτικά βαφής.

Τα περισσότερα από αυτά τα προϊόντα έχουν παρόμοια αποτελέσματα με αυτά των αναισθητικών, επιβραδύνουν δηλαδή τις λειτουργίες του σώματος. Μετά από ένα αρχικό φτιάξιμο και την απώλεια αναστολών έρχεται η υπνηλία, η αίσθηση ότι το κεφάλι είναι ανάλαφρο και η ταραχή.

Ονομασίες στην αργκό: air blast, satan’s secret, ames, hippie crack, huff, snappers, moon gas, bullet, toilet water, quicksilver, hiagra in a bottle.

Μάθετε πώς οι εισπνεόμενες ουσίες μπορούν να προκαλέσουν άμεσα εγκεφαλική βλάβη και θάνατο και τι λένε οι χρήστες για τις εμπειρίες τους. Μάθετε τα δεδομένα. 

Ζητήστε το δικό σας ΔΩΡΕΑΝ αντίτυπο από το βιβλιαράκι Η Αλήθεια για τα Εισπνεόμενα.