ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ

Βήμα 1 / 3

Βήμα 2 / 3

Τα Προσωπικά σας Στοιχεία:

  • Παρακαλώ διαλέξτε προσφώνηση από πάνω

Βήμα 3 / 3

Τα στοιχεία επικοινωνίας σας:

Για να συνεχίσουμε την επεξεργασία του αιτήματός σας, θέλουμε τη συμφωνία σας ότι τα στοιχεία επικοινωνίας σας μπορούν να προωθηθούν στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό και/ή στους παρόχους υπηρεσιών για να σας παραδώσουν τις πληροφορίες και/ή τα υλικά που ζητήσατε . Μπορείτε αργότερα, οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς καμία χρέωση, να προβείτε σε ένσταση σχετικά με τη χρήση των στοιχείων επικοινωνίας σας, στέλνοντας ένα email για να διαγραφείτε.drugfreeworld.org. Για περαιτέρω λεπτομέρειες, δείτε την Σημείωση Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Το αίτημά σας έχει υποβληθεί με επιτυχία.

Η παράδοση θα γίνει σε διάστημα 2 έως 4 εβδομάδων.

Το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που υποβλήθηκαν αποκλειστικά για την επεξεργασία και την εκπλήρωση του αιτήματός σας.

Η λέξη «μαριχουάνα» χρησιμοποιείται για να περιγράψει ένα μείγμα από αποξηραμένα φύλλα, μίσχους, λουλούδια και σπόρους του φυτού της Ινδικής κάνναβης. Στην αργκό έχει και πολλά άλλα ονόματα, όπως: χόρτο, τσιγαριλίκι, astro turf, bhang, dagga, dope, ganja, grass, hemp, home grown, J, Mary Jane, pot, reefer, roach, Texas tea, weed.

Το χασίς είναι μια συγγενική μορφή του ναρκωτικού που φτιάχνεται από τις ρητίνες του Ινδικού φυτού κάνναβη. Επίσης αποκαλείται και μαύρο, «chocolate», «hash» ή «shit» και είναι κατά μέσο όρο έξι φορές πιο δυνατό από τη μαριχουάνα.

Ο όρος «κάνναβη» αναφέρεται σε όλων των ειδών τα ναρκωτικά που προέρχονται από την Ινδική κάνναβη, συμπεριλαμβανόμενης της μαριχουάνας και του χασίς. Ανεξάρτητα από το όνομα αυτό το ναρκωτικό είναι ένα παραισθησιογόνο – μία ουσία η οποία διαστρεβλώνει τον τρόπο που το μυαλό αντιλαμβάνεται τον κόσμο στον οποίο ζει το άτομο.

Μάθετε τι είναι αυτό που δεν θέλουν με τίποτα να γνωρίζετε οι έμποροι και τα «βαποράκια» της μαριχουάνας. Μάθετε τα δεδομένα.

Ζητήστε το δικό σας ΔΩΡΕΑΝ αντίτυπο από το βιβλιαράκι, Η Αλήθεια για τη Μαριχουάνα.