ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΥΣΙΠΟΝΑ

Βήμα 1 / 3

Βήμα 2 / 3

Τα Προσωπικά σας Στοιχεία:

  • Παρακαλώ διαλέξτε προσφώνηση από πάνω

Βήμα 3 / 3

Τα στοιχεία επικοινωνίας σας:

Για να συνεχίσουμε την επεξεργασία του αιτήματός σας, θέλουμε τη συμφωνία σας ότι τα στοιχεία επικοινωνίας σας μπορούν να προωθηθούν στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό και/ή στους παρόχους υπηρεσιών για να σας παραδώσουν τις πληροφορίες και/ή τα υλικά που ζητήσατε . Μπορείτε αργότερα, οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς καμία χρέωση, να προβείτε σε ένσταση σχετικά με τη χρήση των στοιχείων επικοινωνίας σας, στέλνοντας ένα email για να διαγραφείτε.drugfreeworld.org. Για περαιτέρω λεπτομέρειες, δείτε την Σημείωση Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Το αίτημά σας έχει υποβληθεί με επιτυχία.

Η παράδοση θα γίνει σε διάστημα 2 έως 4 εβδομάδων.

Το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που υποβλήθηκαν αποκλειστικά για την επεξεργασία και την εκπλήρωση του αιτήματός σας.

Τα συνταγογραφούμενα παυσίπονα είναι ισχυρά φάρμακα τα οποία παρεμβαίνουν στη μεταβίβαση ηλεκτρικών σημάτων του νευρικού συστήματος που αντιλαμβανόμαστε ως πόνο. Εκτός από την παρεμπόδιση του πόνου, δημιουργούν και φτιάξιμο. Τα παυσίπονα στα οποία γίνεται πιο συχνά κατάχρηση είναι τα: oxycodone, meperidine και propoxyphene που κυκλοφορούν με τις εμπορικές ονομασίες Vicodin, Percodan, OxyContin, Percocet και Hycodan.

Ονομασίες στην αργκό: κουμπιά, hillbilly heroin, percs, perks, pinks, footballs, juice, dillies, Oxy 80s.

Αρκετά συχνά οι χρήστες παυσίπονων μαθαίνουν για τον κίνδυνο εθισμού τους σε αυτά όταν είναι ήδη πολύ αργά. Μάθετε τα δεδομένα.

Ζητήστε το δικό σας ΔΩΡΕΑΝ αντίτυπο από το βιβλιαράκι, Η Αλήθεια για τα Παυσίπονα.