ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

Βήμα 1 / 3

Βήμα 2 / 3

Τα Προσωπικά σας Στοιχεία:

  • Παρακαλώ διαλέξτε προσφώνηση από πάνω

Βήμα 3 / 3

Τα στοιχεία επικοινωνίας σας:

Για να συνεχίσουμε την επεξεργασία του αιτήματός σας, θέλουμε τη συμφωνία σας ότι τα στοιχεία επικοινωνίας σας μπορούν να προωθηθούν στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό και/ή στους παρόχους υπηρεσιών για να σας παραδώσουν τις πληροφορίες και/ή τα υλικά που ζητήσατε . Μπορείτε αργότερα, οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς καμία χρέωση, να προβείτε σε ένσταση σχετικά με τη χρήση των στοιχείων επικοινωνίας σας, στέλνοντας ένα email για να διαγραφείτε.drugfreeworld.org. Για περαιτέρω λεπτομέρειες, δείτε την Σημείωση Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Το αίτημά σας έχει υποβληθεί με επιτυχία.

Η παράδοση θα γίνει σε διάστημα 2 έως 4 εβδομάδων.

Το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που υποβλήθηκαν αποκλειστικά για την επεξεργασία και την εκπλήρωση του αιτήματός σας.

Υπάρχουν πολύ σοβαροί κίνδυνοι για την υγεία από την κατάχρηση συνταγογραφούμενων φαρμάκων. Όχι μόνο ο εθισμός αλλά και προβλήματα όπως επιβράδυνση παλμών, κόπωση, μπερδεμένη ομιλία και κατάθλιψη. Η κατάχρηση των συνταγογραφούμενων φαρμάκων μπορεί να γίνει πιο επικίνδυνη από τη χρήση παράνομων ναρκωτικών. Η υψηλή δραστικότητα κάποιων συνταγογραφούμενων φαρμάκων δημιουργεί μεγάλο κίνδυνο υπερβολικής δόσης. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στην περίπτωση των παυσίπονων και των ηρεμιστικών και οι θάνατοι λόγω υπερβολικής δόσης έχουν υπερδιπλασιαστεί σε μια περίοδο 5 ετών. Τα συνταγογραφούμενα φάρμακα και τα παυσίπονα έχει αναγνωριστεί ότι συνέβαλαν στο θάνατο της Μέριλιν Μονρόε, του Χιθ Λέτζερ, της Αν Νικόλ Σμιθ, του Έλβις Πρίσλεϊ, του Κρις Πεν, του Μάικλ Τζάκσον και άλλων.

Οι εμπορικές ονομασίες με τις οποίες κυκλοφορούν είναι: Xanax, Valium, Amytal, Seconal, Diprivan, Propofol, Rohypnol, Demerol, Zoloft και OxyContin. Ονομασίες στην αργκό: candy, downers, sleeping pills, tranks, barbs, reds, phennies, yellows, Oxy 80, pain killer, Oxycat, demmies.

Μάθετε τι μπορεί να μην έχετε ακούσει ποτέ γι’ αυτά τα «νόμιμα» ναρκωτικά. Μάθετε τα δεδομένα. 

Ζητήστε το δικό σας ΔΩΡΕΑΝ αντίτυπο από το βιβλιαράκι, Η Αλήθεια για την Κατάχρηση Συνταγογραφούμενων Φαρμάκων.