ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΡΙΤΑΛΙΝΗΣ

Βήμα 1 / 3

Βήμα 2 / 3

Τα Προσωπικά σας Στοιχεία:

  • Παρακαλώ διαλέξτε προσφώνηση από πάνω

Βήμα 3 / 3

Τα στοιχεία επικοινωνίας σας:

Για να συνεχίσουμε την επεξεργασία του αιτήματός σας, θέλουμε τη συμφωνία σας ότι τα στοιχεία επικοινωνίας σας μπορούν να προωθηθούν στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό και/ή στους παρόχους υπηρεσιών για να σας παραδώσουν τις πληροφορίες και/ή τα υλικά που ζητήσατε . Μπορείτε αργότερα, οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς καμία χρέωση, να προβείτε σε ένσταση σχετικά με τη χρήση των στοιχείων επικοινωνίας σας, στέλνοντας ένα email για να διαγραφείτε.drugfreeworld.org. Για περαιτέρω λεπτομέρειες, δείτε την Σημείωση Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Το αίτημά σας έχει υποβληθεί με επιτυχία.

Η παράδοση θα γίνει σε διάστημα 2 έως 4 εβδομάδων.

Το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που υποβλήθηκαν αποκλειστικά για την επεξεργασία και την εκπλήρωση του αιτήματός σας.

Ριταλίνη είναι η κοινή ονομασία της μεθυλφαινιδάτης. Χρησιμοποιείται από τους έφηβους για τα διεγερτικά της αποτελέσματα. Ακόμα και όταν η Ριταλίνη χρησιμοποιείται ως συνταγογραφούμενο φάρμακο μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες όπως νευρικότητα, αϋπνία, ανορεξία, καρδιακές αρρυθμίες, καρδιακά προβλήματα, απώλεια βάρους. Η κατασκευάστρια φαρμακοβιομηχανία δηλώνει ότι είναι ένα φάρμακο που προκαλεί εξάρτηση.

Ονομασίες στην αργκό: Ρίτα, diet coke, kiddie cocaine, vitamin R, R-ball, rids, skittles, smarties.

Μάθετε πώς η Ριταλίνη οδηγεί σε όλα τα άλλα εκτός από την «εστίαση» και τις σοβαρές συνέπειες που μπορεί να προκύψουν. Μάθετε τα δεδομένα.

Ζητήστε το δικό σας ΔΩΡΕΑΝ αντίτυπο από το βιβλιαράκι, Η Αλήθεια για την Κατάχρηση της Ριταλίνης.