ΜΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ

Σε μια χώρα που μαστίζεται από τη διεθνή διακίνηση ναρκωτικών και την εγχώρια χρήση ναρκωτικών, η εθνική ομάδα αστυνομικών συνεργάστηκε με το Ίδρυμα για Έναν Κόσμο Χωρίς Ναρκωτικά για να πρωτοστατήσουν στην αντιμετώπιση του προβλήματος.


διαβάστε περισσότερα >>


ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ ΤΟΥ ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Δεκαπέντε χρόνια στη σειρά, δρομείς και ποδηλατιστές συγκεντρώνονται για έναν μαραθώνιο για την υποστήριξη της ζωής χωρίς ναρκωτικά και για να συμβάλουν σε μια εθνική πτώση στα ποσοστά χρήσης ναρκωτικών.


διαβάστε περισσότερα >>


ΑΠΟ ΕΜΠΟΡΟΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΕΓΙΝΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ο Tony Mendez είναι αποφασισμένος να χρησιμοποιήσει ό,τι έμαθε από τα λάθη του για να το δώσει στη νεολαία σήμερα, έτσι ώστε να μπορούν να έχουν ένα καλύτερο μέλλον.


διαβάστε περισσότερα >>

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

Η σύσκεψη για την πρόληψη ναρκωτικών δίνει στους γονείς εργαλεία για τα παιδιά τους ώστε να αποφύγουν τα ναρκωτικά και τις συμμορίες.


διαβάστε περισσότερα >>

ΓΕΓΟΝΟΤΑ

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ
Πόσα άτομα μπορούν να εκπαιδευτούν σε έναν χρόνο; Εδώ είναι τα αποτελέσματα του Ένας Κόσμος Χωρίς Ναρκωτικά για 12 μήνες.

187

ΣΤΑΘΜΟΙ

μετέδωσαν τις ανακοινώσεις κοινής ωφέλειας Είπαν ότι... Είπαν Ψέματα για την πρόληψη ναρκωτικών σε 113 εκατομμύρια ανθρώπους κατ’ εκτίμηση.

5.024

ΣΧΟΛΕΙΑ

σε όλο τον κόσμο έλαβαν υλικά ή διαλέξεις του Ένας Κόσμος Χωρίς Ναρκωτικά διαλύοντας τους μύθους γύρω από τα ναρκωτικά με την αλήθεια.

236.164

ΜΑΘΗΤΕΣ

εκπαιδεύτηκαν στην Αλήθεια για τα Ναρκωτικά και απέκτησαν τη δυνατότητα να επιλέξουν μια ζωή χωρίς ναρκωτικά.

21.119.024

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

στην ιστοσελίδα DrugFreeWorld.org για δωρεάν αποτελεσματικά εκπαιδευτικά υλικά ενάντια στα ναρκωτικά.

222.998.328

ΑΤΟΜΑ

προσεγγίστηκαν μόλις τον περασμένο χρόνο με διανομές από βιβλιαράκια, εκπαιδευτικά σεμινάρια και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.


ΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑ

Υποστήριξε το Ίδρυμα για Έναν Κόσμο Χωρίς Ναρκωτικά και βοήθησε να προστατέψουμε τις ζωές νέων ανθρώπων από τις καταστρεπτικές συνέπειες των ναρκωτικών. Οι συνεισφορές σου μας δίνουν τη δυνατότητα να διαθέσουμε δωρεάν τα εκπαιδευτικά υλικά μας σε σχολεία, νεανικούς συλλόγους και σε άλλες ομάδες και άτομα. Η υποστήριξή σου βοηθάει να ενδυναμώσουμε τους ανθρώπους με τα δεδομένα που χρειάζονται για να ζήσουν μια υγιή ζωή χωρίς ναρκωτικά.