ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ 1,3 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Το Ένας Κόσμος Χωρίς Ναρκωτικά της Ινδίας, που ξεκίνησε το 2016, έχει μεγαλώσει γρήγορα σε ένα δίκτυο από 31 ομάδες σε 19 πολιτείες της Ινδίας, όλα με σκοπό την εκπαίδευση της νεολαίας της Ινδίας ώστε να ζήσουν μια ζωή χωρίς ναρκωτικά.


διαβάστε περισσότερα >>

ΕΝΑΣ ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ – ΤΟ ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ, ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ

Το παράρτημα του Ένας Κόσμος Χωρίς Ναρκωτικά της Νέας Υόρκης συναρπάζει τον Ιούνιο με εκδηλώσεις σε όλη την πόλη από την Παρέλαση για την Ημέρα του Πουέρτο Ρίκο, έως τα Ηνωμένα Έθνη, έως ένα Γκαλά των Βραβείων Ηρώων και περισσότερα.


διαβάστε περισσότερα >>

10 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Το DFW του Βελγίου ενώνει παραρτήματα σε 24 χώρες για να τιμήσουν την Παγκόσμια Ημέρα Κατά της Χρήσης και της Παράνομης Διακίνησης Ναρκωτικών.


διαβάστε περισσότερα >>

Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Το Ένας Κόσμος Χωρίς Ναρκωτικά του Καναδά συμμετέχει στην Παρέλαση για την Ημέρα του Καναδά για να πει την αλήθεια για τα ναρκωτικά στους νέους.


διαβάστε περισσότερα >>

ΓΕΓΟΝΟΤΑ

ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Ο σκοπός του Ένας Κόσμος Χωρίς Ναρκωτικά είναι να προσεγγίσει τα παιδιά, πριν το κάνουν τα ναρκωτικά, και ορίστε ο λόγος:

ΤΟ 11%

ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ ΑΛΚΟΟΛ

καταναλώνεται στις ΗΠΑ από νέους ηλικίας από 12 έως 20

ΤΟ 35%

ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

στην Ευρωπαϊκή Ένωση είχαν περιστασιακά καταναλώσει υπερβολική ποσότητα αλκοόλ στην περίοδο ενός μήνα

ΤΟ 35,1%

ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΛΥΚΕΙΟΥ

στην Αμερική έχουν καπνίσει μαριχουάνα κατά το τελευταίο έτος

ΤΟ 13%

ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ

που καπνίζουν μαριχουάνα ως έφηβοι εθίζονται σε αυτή

ΤΟ 50%

ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ

έχουν λιγότερες πιθανότητες να κάνουν χρήση ναρκωτικών όταν μαθαίνουν για τα ναρκωτικά από τους γονείς τους απ’ ό,τι εκείνους που όχι


ΣΩΣΤΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ

Υποστηρίξτε το Ίδρυμα για Έναν Κόσμο Χωρίς Ναρκωτικά και βοηθήστε να προστατέψουμε τις ζωές νέων ανθρώπων από τις καταστρεπτικές συνέπειες των ναρκωτικών. Οι συνεισφορές σας μας δίνουν τη δυνατότητα να διαθέσουμε δωρεάν τα εκπαιδευτικά υλικά μας σε σχολεία, νεανικούς συλλόγους και σε άλλες ομάδες και άτομα. Η υποστήριξή σας βοηθάει να ενδυναμώσουμε τους ανθρώπους με τα δεδομένα που χρειάζονται για να ζήσουν μια υγιή ζωή χωρίς ναρκωτικά.