ΤΟ ΕΛ ΣΑΛΒΑΔΟΡ ΠΡΟΟΔΕΥΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Μετά από 34 χρόνια στον στρατό του Ελ Σαλβαδόρ, ο Συνταγματάρχης Hugo Angulo έψαχνε για μια νέα στρατηγική στον πόλεμο κατά των ναρκωτικών. Αυτός δημιουργεί μεγάλες αλλαγές τώρα με το Ένας Κόσμος Χωρίς Ναρκωτικά.


διαβάστε περισσότερα >>

Η ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΟΓΚΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΡOΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜYΡΙΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΟΜΒΙΑΣ

Το 2019, το Ένας Κόσμος Χωρίς Ναρκωτικά της Κολομβίας συνεχίζει την καμπάνια να φέρει την Αλήθεια για τα Ναρκωτικά στη χώρα με τον ύψιστο στόχο μιας χώρας χωρίς ναρκωτικά.


διαβάστε περισσότερα >>

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ

Ο Σύλλογος Γονέων και Δασκάλων εργάζεται για να δώσει στα παιδιά ένα πιο λαμπρό μέλλον και το Ένας Κόσμος Χωρίς Ναρκωτικά τούς δίνει βοήθεια.


διαβάστε περισσότερα >>

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ DMT

Οι επιπτώσεις του πιο ισχυρού ψυχεδελικού –της διμεθυλοτρυπαμίνης– DMT.


διαβάστε περισσότερα >>

ΓΕΓΟΝΟΤΑ

ΨΥΧΕΔΕΛΙΚΑ: ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Τα ψυχεδελικά ναρκωτικά περιλαμβάνουν το DMT, το LSD, το PCP, τη μεσκαλίνη και την ψιλοκυβίνη. Τα γεγονότα είναι τα εξής:

1 έως 7

ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ

των μαθητών 15 έως 16 ετών σε 24 κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στη Νορβηγία, έχουν κάνει χρήση παραισθησιογόνων μανιταριών

το 4,2

ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ

των Ευρωπαίων μεταξύ των 15 και των 24 ετών έχουν δοκιμάσει LSD τουλάχιστον μια φορά

10 έως 12

ΩΡΕΣ

είναι το χρονικό διάστημα που οι παραισθησιογόνες επιπτώσεις του πεγιότ ή της μεσκαλίνης μπορούν να διαρκέσουν

32

ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ

άνθρωποι στις ΗΠΑ είναι χρήστες ψυχεδελικών ναρκωτικών

53

ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ

αύξηση της χρήσης DMT στις ΗΠΑ μεταξύ του 2006 και του 2012


ΣΩΖΟΝΤΑΣ ΖΩΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Υποστηρίξτε το Ίδρυμα για Έναν Κόσμο Χωρίς Ναρκωτικά και βοηθήστε να προστατέψουμε τις ζωές νέων ανθρώπων από τις καταστρεπτικές συνέπειες των ναρκωτικών. Οι συνεισφορές σας μας δίνουν τη δυνατότητα να διαθέσουμε δωρεάν τα εκπαιδευτικά υλικά μας σε σχολεία, νεανικούς συλλόγους και σε άλλες ομάδες και άτομα. Η υποστήριξή σας βοηθάει να ενδυναμώσουμε τους ανθρώπους με τα δεδομένα που χρειάζονται για να ζήσουν μια υγιή ζωή χωρίς ναρκωτικά.