ΕΝΑ FLASH MOB ΠΥΡΟΔΟΤΕΙ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ, ΗΠΑ
12 Φεβρουαρίου 2022

Την παραμονή του Super Bowl LVI στο Λος Άντζελες, ένα flash mob στη διασταύρωση Χόλιγουντ και Χάιλαντ ξεκινά μια μαζική καμπάνια πρόληψης ναρκωτικών για να αυξήσει την επίγνωση των ανθρώπων σχετικά με τη χρήση ναρκωτικών.

Εθελοντές από το Ίδρυμα για Έναν Κόσμο Χωρίς Ναρκωτικά εκπλήσσουν τα πλήθη στη διάσημη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ με ένα flash mob για να προωθήσουν τη ζωή χωρίς ναρκωτικά.
Εθελοντές από το Ίδρυμα για Έναν Κόσμο Χωρίς Ναρκωτικά εκπλήσσουν τα πλήθη στη διάσημη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ με ένα flash mob για να προωθήσουν τη ζωή χωρίς ναρκωτικά.
 

Εθελοντές του Ένας Κόσμος Χωρίς Ναρκωτικά εξέπληξαν τουρίστες και αγοραστές στην καρδιά του Χόλιγουντ με ένα flash mob την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου. Ξεκίνησαν μια σειρά εκδηλώσεων από τώρα έως την ημέρα του Super Bowl για να αυξήσουν την επίγνωση των ανθρώπων σχετικά με τους κινδύνους των ναρκωτικών. Και δικαιολογημένα.

Κατά τη διάρκεια των πρώτων 10 μηνών της πανδημίας, οι ακούσιοι θάνατοι από υπερβολική δόση ναρκωτικών αυξήθηκαν κατά 52% σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά στο Λος Άντζελες.

Οι εθελοντές έχουν οργανωθεί για να διανείμουν εκατοντάδες χιλιάδες εκπαιδευτικά υλικά της Αλήθειας για τα Ναρκωτικά σε καταστήματα, επιχειρήσεις και δημοφιλείς τοποθεσίες σε όλη την Κομητεία Λος Άντζελες.

Με όλα τα βλέμματα στραμμένα στην Πόλη των Αγγέλων για το Super Bowl LVI στο προσφάτως χτισμένο SoFi Stadium, οι εθελοντές συνοδεύονται από τον θρύλο της NFL, Μάρσαλ Φολκ, έναν εθνικό εκπρόσωπο του Ιδρύματος για Έναν Κόσμο Χωρίς Ναρκωτικά, που προσκαλεί τους οπαδούς του να εγγραφούν και να κάνουν τα διαδικτυακά μαθήματα εκπαίδευσης σε θέματα ναρκωτικών μέσω της σελίδας του στον ιστότοπο του Ιδρύματος: drugfreeworld.org/marshall-faulk. Αυτά τα διαδικτυακά μαθήματα προσφέρονται δωρεάν και είναι διαθέσιμα σε όλους.

«Δεν υπάρχει τίποτα το ευχάριστο ως αποτέλεσμα των ναρκωτικών» λέει ο Φολκ. «Σου κάνουν ό,τι σου κάνουν και αφήνουν μόνο ίχνη καταστροφής, πόνου και θανάτου. Το καταπολεμάμε αυτό με το να είμαστε ειλικρινείς, με το να ενημερώνουμε τους ανθρώπους. Και δε μιλάω απλώς για τα παράνομα ναρκωτικά. Μιλάω και για τα συνταγογραφούμενα φάρμακα».