ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΞΕΚΙΝΑ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΟ SUPER BOWL LVI

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ, ΗΠΑ
13 Φεβρουαρίου 2022

Καθώς οι θάνατοι από υπερβολική δόση ναρκωτικών φτάνουν τα ύψη στην Κομητεία Λος Άντζελες κατά τη διάρκεια της πανδημίας, εθελοντές του Ιδρύματος για Έναν Κόσμο Χωρίς Ναρκωτικά κινητοποιούνται για να προσεγγίσουν την περιοχή με μια καμπάνια εκπαίδευσης σε θέματα ναρκωτικών και πρόληψης, κατά τη διάρκεια του Super Bowl LVI.

Η χρήση ναρκωτικών δεν είναι απλώς μια απειλή, είναι γεγονός – ένα άλλο είδος πανδημίας που επηρεάζει τις ΗΠΑ και όλο τον κόσμο. Και σύμφωνα με το Τμήμα Υγείας της Κομητείας Λος Άντζελες, οι ακούσιοι θάνατοι από υπερβολική δόση ναρκωτικών αυξήθηκαν κατά 52% τους πρώτους 10 μήνες της πανδημίας σε σύγκριση με την ίδια χρονική περίοδο της προηγούμενης χρονιάς, με το υψηλότερο ποσοστό να συνδέεται με τη μεθαμφεταμίνη και τη φαιντανύλη.

Οι εθελοντές του Ένας Κόσμος Χωρίς Ναρκωτικά βοηθούν τους ανθρώπους με την εκπαίδευση σε θέματα ναρκωτικών.
Οι εθελοντές του Ένας Κόσμος Χωρίς Ναρκωτικά βοηθούν τους ανθρώπους με την εκπαίδευση σε θέματα ναρκωτικών.
 

Εθελοντές του Ιδρύματος για Έναν Κόσμο Χωρίς Ναρκωτικά απ’ όλη την πόλη έχουν ξεκινήσει μια δυναμική καμπάνια για να μεταδώσουν το μήνυμα κατά των ναρκωτικών στους κατοίκους της περιοχής και στους 150.000 επισκέπτες που ήρθαν από άλλες περιοχές για το Super Bowl και τις σχετικές του δραστηριότητες.

Το Ένας Κόσμος Χωρίς Ναρκωτικά διεξάγει την καμπάνια εκπαίδευσης και πρόληψης σε κοινότητες όλου του κόσμου για να πει στους ανθρώπους τη γυμνή αλήθεια για τα πιο ευρέως διαδεδομένα ναρκωτικά.

Οι εθελοντές γέμισαν ημιφορτηγά με κουτιά που περιείχαν βιβλιαράκια για εκπαίδευση σε θέματα ναρκωτικών, για να τα διανείμουν σε καταστήματα, εστιατόρια, ξενοδοχεία και κοινοτικές ομάδες. Μοίρασαν επίσης βιβλιαράκια σε φίλους τους και γείτονές τους.

gcui_dfw:dfw-news_2022-super-bowl-launch-capt12
Οι εθελοντές προετοιμάζουν κουτιά με βιβλιαράκια της Αλήθειας για τα Ναρκωτικά, για διανομή.
 

Η Συντονίστρια του Διεθνούς Ιδρύματος για Έναν Κόσμο Χωρίς Ναρκωτικά, Τζέσικα Χόκμαν, είπε: «Ο εθισμός στο Λος Άντζελες επηρεάζει τόσο πολλούς ανθρώπους, όχι μόνο εθισμένους, αλλά και τις οικογένειές τους και τους φίλους τους. Τα ναρκωτικά έχουν γίνει κατά κάποιον τρόπο “αποδεκτά”. Αλλά καταστρέφουν ζωές. Θέλουμε να προσεγγίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους με την εμπεριστατωμένη εκπαίδευσή μας σε θέματα ναρκωτικών».