ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΧΡΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ COOL

Πάνω από 70 μοτοσικλετιστές κάθε είδους μοτοσικλέτας συμμετείχαν στη Συγκέντρωση Μοτοσικλετιστών «Πες Όχι στα Ναρκωτικά» για να προωθήσουν τη ζωή χωρίς ναρκωτικά στους κατοίκους του Μπέργκαμο της Ιταλίας.

Οι μοτοσικλετιστές συγκλίνουν στη βόρεια Ιταλία για την πρώτη Συγκέντρωση Μοτοσικλετιστών «Πες Όχι στα Ναρκωτικά».

Το Ένας Κόσμος Χωρίς Ναρκωτικά Ιταλίας διεξήγαγε την πρώτη του Συγκέντρωση Μοτοσικλετιστών «Πες Όχι στα Ναρκωτικά», ενώνοντας τους λάτρεις της μοτοσικλέτας από όλη τη βόρεια Ιταλία σε μια προσπάθεια να προωθήσουν τη ζωή χωρίς ναρκωτικά. Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στο Μπέργκαμο, μια πόλη των Άλπεων βορειοανατολικά του Μιλάνου, και χρηματοδοτήθηκε από τους δημάρχους των πόλεων Λόβερε και Σάρνικο στο Μπέργκαμο και στις γύρω πόλεις Σουλζάνο και Ιζέο στην επαρχία Μπρέσια.

Οι 74 μοτοσικλετιστές συγκεντρώθηκαν πρώτα στο Σάρνικο, φόρεσαν γαλαζοπράσινα αθλητικά μπλουζάκια προωθώντας το μήνυμα κατά των ναρκωτικών και περιηγήθηκαν στη γραφική Λίμνη Ιζέο, κάνοντας επίσκεψη σε καθεμία από τις πόλεις-χορηγούς. Σε κάθε πόλη τούς υποδέχτηκε μια σκηνή και ένα περίπτερο του Ένας Κόσμος Χωρίς Ναρκωτικά, όπου οι ντόπιοι έλαβαν βιβλιαράκια του DFW, και όλοι τους ενθαρρύνθηκαν να υπογράψουν την υπόσχεση να ζήσουν χωρίς ναρκωτικά.

Στο τέλος της συγκέντρωσης, στο χωριό Clusane d’Iseo, δόθηκαν αναγνωρίσεις σε βασικούς συμμετέχοντες. Πολλά μέσα μαζικής ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένου του Teleboario TV και της εφημερίδας L’Eco di Bergamo μεταδίδουν το μήνυμα να ζουν μια ζωή χωρίς ναρκωτικά ακόμα περισσότερο. Με το 19% των Ιταλών νεαρών ενηλίκων να κάνουν χρήση κάνναβης πέρυσι και με την κοκαΐνη να είναι το επόμενο ναρκωτικό επιλογής, το μήνυμα κατά των ναρκωτικών δε θα μπορούσε να είναι πιο σχετικό.

Αυτοί οι μοτοσικλετιστές απέδειξαν στους ντόπιους και στους νέους με τους οποίους ήρθαν σε επαφή ότι η ανάγκη για ταχύτητα ικανοποιείται καλύτερα όταν είναι νηφάλιοι και δεν έχουν κάνει χρήση ναρκωτικών.


ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΑΣ

Πολλοί εκλεκτοί αθλητές εγκαθιδρύουν τα δικά τους ιδρύματα για να βοηθήσουν τους νέους αθλητές να ζήσουν μια υγιή και παραγωγική ζωή. Το Ένας Κόσμος Χωρίς Ναρκωτικά έχει αποδείξει ξανά και ξανά ότι είναι ένας τέλειος σύντροφος.

ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ, NATIONAL BASKETBALL WIVES ASSOCIATION

«Το πρόγραμμα σας Ένας Κόσμος Χωρίς Ναρκωτικά είναι συναρπαστικό. Κάνουμε μεγάλο έργο στην κοινοτική εργασία και ψάχνουμε για συνεργάτες σαν εσάς. Εργαζόμαστε σε διάφορες σχολικές περιφέρειες, και θα ήθελα να σας στείλω κάποιον για να διδάξει τα άτομα που κάνουν την παράδοση πώς να χρησιμοποιούν το πρόγραμμα ώστε να είναι σε θέση να ξεκινήσουν».

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ BASKETBALL HALL OF FAME ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

«Ενδιαφέρομαι πολύ για το Ένας Κόσμος Χωρίς Ναρκωτικά, και θέλω να χρησιμοποιήσω το πρόγραμμά σας. Παρακαλώ ενημερώστε με πώς μπορώ να βοηθήσω και να θέσω σε εφαρμογή αυτά τα υλικά».

MANAGER ΑΘΛΗΤΩΝ

«Αυτό είναι κάτι που θα μπορούσα πραγματικά να υποστηρίξω. Σας παρακαλώ, δώστε μου διάφορα Εκπαιδευτικά Πακέτα διότι έχω πελάτες που θέλω να τους τα δώσω».

ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ NFL

«Ο αδελφός μου και εγώ ιδρύσαμε ένα αθλητικό πρόγραμμα για παιδιά το οποίο ξεκινήσαμε όταν ήμασταν έφηβοι. Αυτό τώρα έχει γίνει πολύ πετυχημένο με μια λίστα αναμονής ατόμων που θέλουν να συμμετάσχουν. Θέλω να χρησιμοποιήσω τα υλικά του Ένας Κόσμος Χωρίς Ναρκωτικά στην επόμενη κατασκήνωση που θα λάβει χώρα».

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ NFL

«Είμαι βοηθός διευθυντή σε ένα γυμνάσιο, και θέλω δέκα από τα Εκπαιδευτικά Πακέτα για το πρόγραμμά μας σε θέματα ναρκωτικών για όλους τους μαθητές μας».

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ HOCKEY HALL OF FAME

«Θέλω το Εκπαιδευτικό Πακέτο και 200 βιβλιαράκια Η Αλήθεια για την Κατάχρηση Συνταγογραφούμενων Φαρμάκων καθώς μιλάω στη νεολαία συνεχώς, και τα παυσίπονα είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που βλέπω».

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΗΣ MAJOR LEAGUE ΣΤΟ BASEBALL ALL-STAR

«Είμαι ένας από εκείνους τους ανθρώπους που επιβίωσαν από αυτό. Είχα προβλήματα με το αλκοόλ στο παρελθόν. Παρακαλώ στείλτε μου όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα υλικά σας. Με ενδιαφέρει αυτό».


ΓΕΓΟΝΟΤΑ

ΧΡΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΕΣ

Τα ναρκωτικά –από τα παράνομα ναρκωτικά έως τα στεροειδή και τα παυσίπονα έως το αλκοόλ– καταστρέφουν τους αθλητές μας.

ΤΟ 67

ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ

των αθλητών άρσης βαρών έχουν κάνει χρήση αναβολικών κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας τους

ΤΟ 52

ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ

των παικτών του φούτμπολ που παίζουν επαγγελματικά στις ΗΠΑ χρησιμοποιούν οπιοειδή σε κάποιο σημείο στην καριέρα τους

ΤΟ 71

ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ

αυτών των επαγγελματιών αθλητών που χρησιμοποιούν οπιοειδή παραδέχονται ότι κάνουν κατάχρησή τους

ΤΟ 28

ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ

των αθλητών κολεγίου έκανε χρήση κάνναβης το περασμένο έτος

207

ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ

συνταγές γράφτηκαν για οπιοειδή παυσίπονα σε έναν μόνο χρόνο, ξεπερνώντας τα 76 εκατομμύρια 8 χρόνια πριν


ΣΩΣΤΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ

Υποστηρίξτε το Ίδρυμα για Έναν Κόσμο Χωρίς Ναρκωτικά και βοηθήστε να προστατέψουμε τις ζωές νέων ανθρώπων από τις καταστρεπτικές συνέπειες των ναρκωτικών. Οι συνεισφορές σας μας δίνουν τη δυνατότητα να διαθέσουμε δωρεάν τα εκπαιδευτικά υλικά μας σε σχολεία, νεανικούς συλλόγους και σε άλλες ομάδες και άτομα. Η υποστήριξή σας βοηθάει να ενδυναμώσουμε τους ανθρώπους με τα δεδομένα που χρειάζονται για να ζήσουν μια υγιή ζωή χωρίς ναρκωτικά.