ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΜΠΝΕΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

(Πάνω) Το DFW στο Smush Parker Elite Youth Basketball Camp· (κάτω αριστερά) η Nancy Cartwright και ο Michael Cooper προσκαλούν παιδιά να υποσχεθούν ότι δε θα κάνουν χρήση ναρκωτικών· (δεξιά) το Tennis Channel παίρνει συνέντευξη από το DFW στο 14ο ετήσιο Desert Smash.

Οι εκλεκτοί αθλητές είναι οι άνθρωποι που εμπιστεύεται η νεολαία, και τώρα χρησιμοποιούν αυτή τη δύναμη για να τους ενθαρρύνουν να υποσχεθούν ότι θα μείνουν μακριά από τα ναρκωτικά.

Όταν τα παιδιά ρωτήθηκαν ποια άτομα θαυμάζουν περισσότερο, μίλησαν για διάσημους αθλητές, αμέσως μετά από τους γονείς τους. Γι’ αυτό οι επαγγελματίες αθλητές είναι τέλειοι συνεργάτες για το Ένας Κόσμος Χωρίς Ναρκωτικά. Μαγεύουν την καρδιά και τον νου των νέων. Επιπλέον, οι επαγγελματίες αθλητές ξέρουν ότι ένας παράγοντας-κλειδί για την επιτυχία τους είναι το να ζουν μια υγιή ζωή. Αυτοί, λοιπόν, θέλουν να το μεταδώσουν στην επόμενη γενιά επίδοξων αθλητών, και πολλοί έχουν τα δικά τους μη κερδοσκοπικά ιδρύματα ή κατασκηνώσεις νέων. Όταν ανακαλύπτουν τα υλικά του Ένας Κόσμος Χωρίς Ναρκωτικά, πρόκειται για αγάπη με την πρώτη ματιά.

Για το 2018, όλα άρχισαν στο Super Bowl 52 της NFL (National Football League) που πραγματοποιήθηκε στο δριμύ ψύχος στη Μινεάπολη της Μινεσότα. Ενώ οι New England Patriots έδωσαν μάχη με τους Philadelphia Eagles, οι εθελοντές του DFW έδωσαν μάχη με τις παγωμένες θερμοκρασίες και την έντονη χιονόπτωση για να διανείμουν βιβλιαράκια Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά, προσεγγίζοντας πάνω από 220.000 λάτρεις του φούτμπολ.

Ενώ μέσα, τα περίπτερα του Ένας Κόσμος Χωρίς Ναρκωτικά κόσμησαν πολλά πάρτι και εκδηλώσεις που αφορούν το Super Bowl. Αυτό περιλάμβανε τη φιλανθρωπική εκδήλωση της Wounded Warrior Amputee Football Team και το περιοδικό Entrepreneur και την εκδήλωση διασημοτήτων VaynerSports, όπου ο Gary Vaynerchuk, επικεφαλής της VaynerSports και του VaynerMedia, παρήγγειλε το δικό του Εκπαιδευτικό Πακέτο.

Μετά ακολούθησε το Off the Field Players’ Wives Association Fashion Show της NFL, όπου ο πρόεδρος της ένωσης αναγνώρισε το DFW ως έναν επίσημο χορηγό της εκδήλωσης. Οι τσάντες δώρων της εκδήλωσης, για πάνω από 300 συμμετέχοντες, περιλάμβαναν το σετ με τα 14 βιβλιαράκια του DFW, που το καθένα τους καλύπτει ένα διαφορετικό ναρκωτικό. Στο Drew Rosenhaus Super Bowl Party και μετά στο Leigh Steinberg Party, το DFW έλαβε ειδική αναγνώριση από τον Steinberg, ο οποίος έχει εκπροσωπήσει πάνω από 300 επαγγελματίες αθλητές στη 41χρονη σταδιοδρομία του, και 151 Εκπαιδευτικά Πακέτα του DFW παραγγέλθηκαν.

Τέτοια ήταν η ζήτηση για τα υλικά του DFW από αθλητές για τα ιδρύματά τους και για ανθρωπιστικές δραστηριότητες, που έλαβαν μια πρόσκληση για να παρακολουθήσουν το All-Star Game του ΝΒΑ (Εθνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης των ΗΠΑ) στο Staples Center στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια. Μια ομάδα από 70 εθελοντές μοίρασαν περισσότερα από 30.000 βιβλιαράκια σε οπαδούς του μπάσκετ, ενώ ένα περίπτερο ήταν τοποθετημένο στο Legends All-Star Lounge, όπου 77 παίκτες του NBA, τωρινοί και συνταξιούχοι, και προπονητές παρήγγειλαν ένα σύνολο από 414 Εκπαιδευτικά Πακέτα.

Οι επαγγελματίες αθλητές είναι τέλειοι συνεργάτες για το Ένας Κόσμος Χωρίς Ναρκωτικά. Μαγεύουν την καρδιά και τον νου των νέων.

Φυσικά, αυτό οδήγησε σε μια άλλη πρόσκληση, αυτή τη φορά στον 14ο ετήσιο φιλανθρωπικό αγώνα τένις Desert Smash που πραγματοποιήθηκε στο Λα Κίντα της Καλιφόρνια. Η παρουσιάστρια του αγώνα και θρύλος του τένις Serena Williams, επισκέφθηκε το περίπτερο, ενώ η πρώην κορυφαία παίκτρια του μπάσκετ και χρυσή ολυμπιονίκης τέσσερις φορές, Lisa Leslie, δημοσίευσε ένα βίντεο στη δική της σελίδα στο Facebook όπου προωθεί τα υλικά του DFW. Το ένα πράγμα οδήγησε στο επόμενο, και για να προσεγγίσει όχι μόνο τωρινούς και παλιούς παίκτες της NFL, αλλά και μελλοντικούς παίκτες της NFL, ένα περίπτερο του DFW τοποθετήθηκε στην εκδήλωση επιλογής παικτών της NFL στο Ντάλας του Τέξας. Αφότου οι επιλεγμένοι παίκτες έλαβαν μια παρουσίαση από το πρόγραμμα κατά των ναρκωτικών του DFW, παρήγγειλαν 38 Εκπαιδευτικά Πακέτα.

Αυτές οι εκδηλώσεις είναι απλώς τα σημαντικότερα σημεία ενός έτους ασταμάτητων επαγγελματικών αθλητικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων. Αλλά σε τι καταλήγει όλο αυτό; Την προσέγγιση της νεολαίας.

Για παράδειγμα, ο Michael Cooper, ο θρύλος και προπονητής των Los Angeles Lakers, αφότου βρήκε το DFW σε μια εκδήλωση, υιοθέτησε την καμπάνια για το ετήσιο του Coop Camp με 60 παιδιά, όπου τον συνόδεψε η Nancy Cartwright, η φωνή του Bart Simpson. Μαζί παρέδωσαν μια διάλεξη της Αλήθειας για τα Ναρκωτικά σε επίδοξους νέους αθλητές και τους έβαλαν να υποσχεθούν να ζήσουν χωρίς ναρκωτικά.


ΣΩΣΤΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ

Υποστηρίξτε το Ίδρυμα για Έναν Κόσμο Χωρίς Ναρκωτικά και βοηθήστε να προστατέψουμε τις ζωές νέων ανθρώπων από τις καταστρεπτικές συνέπειες των ναρκωτικών. Οι συνεισφορές σας μας δίνουν τη δυνατότητα να διαθέσουμε δωρεάν τα εκπαιδευτικά υλικά μας σε σχολεία, νεανικούς συλλόγους και σε άλλες ομάδες και άτομα. Η υποστήριξή σας βοηθάει να ενδυναμώσουμε τους ανθρώπους με τα δεδομένα που χρειάζονται για να ζήσουν μια υγιή ζωή χωρίς ναρκωτικά.