Ο Επίλογος

Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Δεν έχει σημασία ποιος είναι ο αρχικός λόγος για τον οποίο κάποιος αρχίζει να κάνει χρήση ναρκωτικών. Το τελικό αποτέλεσμα είναι πάντα το ίδιο: η καταστροφή. Κι εδώ, μπορούμε να βοηθήσουμε.

Το Ίδρυμα για Έναν Κόσμο Χωρίς Ναρκωτικά είναι το μεγαλύτερο μη κυβερνητικό πρόγραμμα εκπαίδευσης και η μεγαλύτερη εκστρατεία πρόληψης κατά των ναρκωτικών.

Επισκόπηση των αποτελεσμάτων:

  • Περισσότεροι από 700 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν λάβει το μήνυμα της Αλήθειας για τα Ναρκωτικά, 491 εκατομμύρια μόνο στους δώδεκα τελευταίους μήνες μέσω εντύπων, τηλεόρασης, ραδιοφώνου, μέσα από αφίσες και διανέμοντας χέρι με χέρι τα βιβλιαράκια της σειράς Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά.
  • Η διεθνής εκστρατεία Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά δραστηριοποιείται σε 79 χώρες, από την Αργεντινή μέχρι την Ζιμπάμπουε, με 166 ομάδες για την πρόληψη χρήσης ναρκωτικών σε 130 πόλεις σε όλο τον κόσμο.
  • Το Ίδρυμα για Έναν Κόσμο Χωρίς Ναρκωτικά συνεργάζεται με εβδομήντα οκτώ κυβερνητικές υπηρεσίες, υπηρεσίες επιβολής του νόμου και εκπαιδευτικούς οργανισμούς και ιδρύματα διεθνώς.
  • Μέσω εκδηλώσεων και υπογραφών υποσχέσεων, το πρόγραμμα έχει προωθήσει μια ζωή χωρίς ναρκωτικά σε 3,3 εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο.

Μάθετε τι μπορείτε να κάνετε για να αποτρέψετε τον εαυτό σας ή κάποιον που αγαπάτε από τη χρήση ναρκωτικών.

Μάθετε την αλήθεια για τα ναρκωτικά.

Μάθετε πώς μπορείτε να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ το Ενημερωτικό Πακέτο ή τα Υλικά του Οδηγού για τον Εκπαιδευτικό.