Συνθετικά Ναρκωτικά

ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

«Μετά από χρήση του “Σπάις” επί εβδομάδες, ξύπνησα νωρίς μια νύχτα, έπεσα στο πάτωμα και δεν μπορούσα να κινήσω τα πόδια μου ή τους γοφούς μου. Το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να σύρω το σώμα μου με τους αγκώνες, αλλά ούτε αυτό ήταν αρκετό, οπότε έμεινα ξαπλωμένος στο πάτωμα επί 13 ώρες, ουρλιάζοντας και χτυπώντας με τις γροθιές μου το πάτωμα ζητώντας βοήθεια. Οι γιατροί λένε ότι αν είχα μείνει έτσι άλλες δύο ώρες, θα είχα πεθάνει. Θα μείνω στο νοσοκομείο για πολύ καιρό ακόμα».  Λ. Ντ.

«Θέλω να μοιραστώ την εμπειρία που είχα με το K2. Μου κατέστρεψε τη ζωή. Όταν δοκίμασα να καπνίσω Κ2 για πρώτη φορά, ήταν σαν τα πάντα να διαλύθηκαν σε κάτι που έμοιαζε με το “χιόνι” στην οθόνη της τηλεόρασης. Θυμάμαι ότι σκεφτόμουν “Έτσι είναι η κόλαση”. Το μόνο που μπορούσα να νιώσω ήταν τρομερός φόβος. Άκουγα φωνές των μελών της οικογένειάς μου, είχα φλας μπακ από την εποχή που ήμουν μικρότερος· ήταν η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου. Έτρεμα ολόκληρος και ένιωθα τρομοκρατημένος και άρρωστος. Από εκείνη την ημέρα έχω φοβερό άγχος σε καθημερινή βάση. Αναγκάστηκα να παρατήσω το σχολείο εξαιτίας του τρομερού μου άγχους».  – Τζ. Γ.

«Είμαι έμπειρος χρήστης ναρκωτικών και έχω πειραματιστεί με τόσα ναρκωτικά που δε φτάνουν τα δάχτυλά μου για να τα μετρήσω. Τα Άλατα Μπάνιου είναι πιο επικίνδυνα και από το κρακ. Το διάστημα που έφευγε η μαστούρα ήταν η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου. Κράτησε 9 ώρες. Υπήρχε μόνο φόβος, ταχυκαρδία, νευρικότητα, τρομερή ναυτία και όλα αυτά εμφανίζονταν και έφευγαν με αφάνταστη ταχύτητα. Ήταν φρικτό. Εξαιτίας αυτής της εμπειρίας δε θα πάρω ποτέ ξανά ναρκωτικά. Είμαι τυχερός που ζω ακόμα και που μπορώ να σας προειδοποιήσω. ΜΕΙΝΕΤΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠ’ ΑΥΤΟ...» Ε. Γ.

«Αισθάνθηκα σαν να είχε κοπεί το κεφάλι μου, και συνέχιζα να αμφισβητώ οτιδήποτε έκανα ή είπα ποτέ... Νιώθω ότι είχα ένα είδος μετατραυματικού άγχους από αυτή την εμπειρία. Ένιωθα ότι είχα αναπτύξει μια κοινωνική διαταραχή, γιατί δεν μπορούσα να μιλήσω σε ξένους και ένιωθα να παθαίνω κρίση άγχους αν απλώς κοίταζα κάποιον στα μάτια... Το 25Ι-NBOMe ΔΕΝ ήταν ένα ναρκωτικό για να παίξω... Δε θα ξαναπάρω ποτέ ξανά 25Ι».  Φ. Μ.

Δείτε επίσης:

Ζητήστε το ΔΩΡΕΑΝ βιβλιαράκι: Η Αλήθεια για τα Συνθετικά Ναρκωτικά
Δείτε την Ανακοίνωση Κοινής Ωφέλειας: «Νόμιμο φτιάξιμο»