«ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ» ΣΤΗ ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Οι εθελοντές από το Ίδρυμα για Έναν Κόσμο χωρίς Ναρκωτικά έχουν εντείνει τις δραστηριότητες ευαισθητοποίησης σχετικά με τα ναρκωτικά στη Φλόριντα. Απευθύνονται τις κοινότητές τους μοιράζοντας περισσότερα από 6.500 βιβλιαράκια «Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά» σε ένα μόνο Σαββατοκύριακο. Παρέδωσαν επίσης εκπαιδευτικές διαλέξεις σε εκατοντάδες μαθητές στην Άιμπορ Σίτι, την παραλία Κλήαργουότερ, στο Σεντ Πιτερσμπέργκ και στην Σαρασότα της Φλόριντα.

Τον Ιούλιο του 2009, τα μέλη του Ιδρύματος κυκλοφόρησαν το ντοκιμαντέρ «Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά» στο ετήσιο Συνέδριο του Συνδέσμου Προϊσταμένων Σχολικών Πόρων της Φλόριντα.Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει την πραγματική ιστορία του τι είναι τα ναρκωτικά και τι κάνουν στο σώμα και στο νου, όπως την αφηγούνται εκείνοι που την έζησαν, έκαναν χρήση και επιβίωσαν για να την εξιστορήσουν.

Το Ίδρυμα για Έναν Κόσμο χωρίς Ναρκωτικά είναι μια οργάνωση πολιτών της οποίας οι εθελοντές και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου είναι όλων των ηλικιών και περιλαμβάνει μέλη από μια ευρεία γκάμα επαγγελμάτων και πεποιθήσεων.

Το Ίδρυμα διαθέτει τα βιβλιαράκια του «Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά» δωρεάν, σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.  «Όταν οι άνθρωποι έχουν τα πραγματικά δεδομένα, δεν μπορούν να ξεγελαστούν με ψέματα και θα πάρουν θετικές αποφάσεις για τη ζωή τους», δήλωσε η Αντονέλα Αντονέκια, Διευθύντρια Κοινωνικής Αναμόρφωσης για την Εκκλησία της Σαηεντολογίας της Τάμπα, η οποία χρησιμοποιεί υλικά του Ιδρύματος στα προγράμματα ευαισθητοποίησης της κοινότητας σχετικά με τα ναρκωτικά.   «Τα βιβλιαράκια Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά κάνουν εύκολο για τον καθένα να είναι σε εγρήγορση σχετικά με τα ναρκωτικά».

Το Ίδρυμα για Έναν Κόσμο χωρίς Ναρκωτικά έχει διανείμει πάνω από 100.000 βιβλιαράκια στην περιοχή του Κόλπου της Τάμπα και 26 εκατομμύρια σε ολόκληρο τον κόσμο.

Για να μάθετε περισσότερα, παραγγείλτε ένα ΔΩΡΕΑΝ Ενημερωτικό Πακέτο Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά