Οι εκδηλώσεις υπογραφής υποσχέσεων αποχής από τα ναρκωτικά, κάνουν αισθητή την παρουσία τους με τεράστιους πίνακες υποσχέσεων, όπως αυτή στην πολιτεία του Μεξικό Τσιαούα, που υπογράφηκε από περισσότερους από 900 μαθητές τεχνικού σχολείου.

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΥΠΟΣΧΕΣΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Επειδή η πρώτη επαφή ενός παιδιού με τα ναρκωτικά μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε ηλικία, η λύση είναι να τα προσεγγίσουμε πριν τα προσεγγίσουν οι έμποροι ναρκωτικών.

Και αυτή είναι η ουσία των δραστηριοτήτων πρόληψης του Ιδρύματος. Τα παιδιά υπόσχονται να ζήσουν μια ζωή χωρίς ναρκωτικά και ενθαρρύνουν τους φίλους και συμμαθητές τους να κάνουν το ίδιο, βάζοντας έτσι τα θεμέλια για μια ζωή χωρίς ναρκωτικά και για μια πιο ασφαλή κοινωνία.

Το πρόγραμμα Ένας Κόσμος Χωρίς Ναρκωτικά αντιπροσωπεύει μια τεράστια πρόοδο προς την εμφάνιση μιας γενιάς που θα παραμείνει ελεύθερη από τον όλεθρο που προκύπτει από τη χρήση ναρκωτικών ουσιών. Μέσω εκδηλώσεων και υπογραφής υποσχέσεων αποχής από τα ναρκωτικά, ο τρόπος ζωής χωρίς ναρκωτικά, έχει προωθηθεί σε εκατομμύρια νέους σε όλο τον κόσμο.
Μπορούν να υπογράψουν σε πανό, στην αυλή του σχολείου τους ή στα κέντρα νεότητας της περιοχής τους.

Τα παιδιά όταν τους παρέχεται η δυνατότητα, μεταφέρουν το μήνυμα για μια ζωή χωρίς ναρκωτικά παντού. Όταν ένα άτομο υπογράφει την Υπόσχεση για μια Ζωή Χωρίς Ναρκωτικά έχει κάνει το πρώτο βήμα συμμετοχής στη δημιουργία ενός κόσμου χωρίς ναρκωτικά. Εκατοντάδες ή χιλιάδες υπογραφές κατά των Ναρκωτικών δημιουργούν μεγάλο αντίκτυπο όταν εκτίθενται στο ευρύ κοινό ή παρουσιάζονται σε έναν υψηλόβαθμο κρατικό λειτουργό. Εκατομμύρια άτομα απ’ όλο τον κόσμο κάθε ηλικίας και κοινωνικής τάξης έχουν υπογράψει την Υπόσχεση για μια Ζωή Χωρίς Ναρκωτικά, υποσχόμενοι να ζήσουν και να προάγουν έναν τρόπο ζωής χωρίς ναρκωτικά.

Σε πολλές χώρες και σε διάφορες γλώσσες η Υπόσχεση για μια Ζωή Χωρίς Ναρκωτικά είναι η βασική δραστηριότητα της καμπάνιας Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά.

Για να υπογράψετε την Υπόσχεση των Νέων για μια Ζωή Χωρίς Ναρκωτικά, Κάντε κλικ εδώ >>

Για να υπογράψετε την Υπόσχεση των Ενηλίκων για μια Ζωή Χωρίς Ναρκωτικά, Κάντε κλικ εδώ >>